2777
2789
عنوان

خانم باجی های اشنا و فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 40 پست
دقیقا میدونم عزیزم اونها که از دلسوزی نمیگن از فضولی و خاله زنک بودن این حرفها رو پیش میکشن که حرفی ...

الهی فداتشم

اره من از مادر دلگیر نیستم اصلا فقط نگرانم که حرفای این احمق ها که فقط میخوان وراجی کنند روی مادر تاثیر بزاره و نگرانشون کنه چون قلبشون بیماره دوست ندارم اذیت بشن

الهی فداتشماره من از مادر دلگیر نیستم اصلا فقط نگرانم که حرفای این احمق ها که فقط میخوان وراجی کنند ...

خدانکنه عزیزدلم واقعا درک میکنم اینها همه از جهالت ادماست که به چیزی که بهش درکی ندارن دخالت میکنن 

عزیزم تو به خانوادت بگو سفت و سخت جوابشونو بدن یجوری متقاعدشون کن که جواب دندون شکن بدن دیگه نتونن اینطوری جسارت کنن بتونن بفهمن حدی دارن و اندازه حدشون باید صحبت کنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونم عزیزم اینها همش گرفتاری میشه برای زندگی خودشون

بعد میدونی از چی خندم میگیره طرف میاد گریه میکنه دردو دل میکنه از اون طرف تیکه میندازه از اون طرف میگه من به کی ظلم کردم دخترم بدبخت شده خب عزیزمم به من و امثال من داری ظلم میکنی عاقبتش میشه دختر۱۷ساله ات که ازدواج کرده اما بدبخته

الان خوب شد اون به این زودی ازدواج کرد بدبخت شد که بقیه رو هم سرکوفت میدی

خدانکنه عزیزدلم واقعا درک میکنم اینها همه از جهالت ادماست که به چیزی که بهش درکی ندارن دخالت میکنن ع ...

عزیزدلمی ممنونم ازت

واقعا اره جهل توی بعضی ادما رخنه کرده

اره جوب دندانشکن که میدن اما شرمی نیست که دیگه خودشونو عقب بکشن😒

عزیزدلمی ممنونم ازتواقعا اره جهل توی بعضی ادما رخنه کردهاره جوب دندانشکن که میدن اما شرمی نیست که دی ...

فداتشم عزیزم

بعضی آدمها کور و کر میشه دلشون

همون چیزی که تو بچگی یادگرفتن از آدم حوب بودن نماز خوندنه یادشون ندادن با همین زبون میشه چقدر گناه کرد