2777
2789
عنوان

خانم باجی های اشنا و فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 40 پست
میدونم ادم هرچی حفظ ظاهر کنه این حرف ها از درون روح ادمو میخوره 🥲چیکار میشه کرد یک عمر با این عقاید ...

اره ابجی عزیزم حرفت درسته واقعا

بعد تو زندگیشون کثافت و مکافات میگن ما که کاری نکردیم چرا اینجوریه خب دل میشکنین فکر مشغول میکنین منتظر عواقبش نیستین به خدا که پررو اند خواهر

هرچی بیشتر موفق بشی تو زمینه ای که دوست داری و بال و پر بگیری حرفهاشون کم و کمتر ناراحتت میکنه یک جایی انقدر قوی شدی و پیشرفت کردی دیگه اصلا به خودشون و حرفاشون فکرم نمیکنی که بخوای دلخور بشی😅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرچی بیشتر موفق بشی تو زمینه ای که دوست داری و بال و پر بگیری حرفهاشون کم و کمتر ناراحتت میکنه یک جا ...

اتفاقا هرچی موفق تر بشم بیشتر میگن این حرفا رو

یعنی موفقیت من معادل سرکوفت های بیشتر و بیشتره این ادماست و نفهم ترینن

اره ابجی عزیزم حرفت درسته واقعابعد تو زندگیشون کثافت و مکافات میگن ما که کاری نکردیم چرا اینجوریه خب ...

دقیقا درست میگی بخدا

اینا فکرمیکنن نمازشون مسلمونیشون همه چیشون درسته در حالیکه نیست به این فکرنمیکنن چقدر شب و روز سرشون تو زندگی مردمه پاشونو از کفش این درمیارن میکنن تو کفش اون ،غیبت این غیبت اون‌‌‌‌‌‌‌.‌‌‌‌..

بعدشم میگن چرا گره افتاده تو کار خودمون و بچه هامون

ما که نمازمون اول وقته

کج فهمیدن مسلمونی چیه

اتفاقا هرچی موفق تر بشم بیشتر میگن این حرفا رویعنی موفقیت من معادل سرکوفت های بیشتر و بیشتره این ادم ...

میدونم عزیزم چی میگی ولی وقتی موفق تر بشی زبونت هم برای اینکه جوابشونو بدی درازه

برای خودت یه جایگاه اجتماعی پیداکردی سرت جلوشون بالاست ولی درکل این آدمها هیچوقت درست نمیشن دختر رو فقط وقتی سعادتمند میبینن که شوهرکنه و بچه دار بشه

دقیقا درست میگی بخدااینا فکرمیکنن نمازشون مسلمونیشون همه چیشون درسته در حالیکه نیست به این فکرنمیکنن ...

افرین افرین دقیقاااا همینه فکر میکنن اگه یه کارشون درست بود دیگه ادم خوبی اند

جالبش اینه که جلوی خود ما گریه زاری بدبختیاشونو میکنن به خود ما تیکا میندازن که موندی رو دست

من که واقعا دلم شکسته با این که خدا میدونه اصلا ادم این مدلی نیستم ولی واقعا دو جا دلم میشکنه یکی کسایی که چشم ندارن لبخند ادمو ببینن و دلشون میخواد همیشه حالت خراب و داغون باشه یکی ام این ادمایی که حس بدبخت بودن و حقارت میدن

میدونم عزیزم چی میگی ولی وقتی موفق تر بشی زبونت هم برای اینکه جوابشونو بدی درازهبرای خودت یه جایگاه ...

من رئیس جمهور و وزیرم بشم باز اینا میگن تو بدبختی که مجرد موندی

بدیش اینه که کم کم به بقیه ادما و حتی کم کم به خانوادمم این حس داره القا میشه که نکنه من برای همیشه مجرد بمونم

افرین افرین دقیقاااا همینه فکر میکنن اگه یه کارشون درست بود دیگه ادم خوبی اندجالبش اینه که جلوی خود ...

دقیقا میفهممت عزیزم خیلی بدتر از همه اینکه بخاطر روابط فامیلی مجبوری این آدمارو هربار ببینی و چند ساعتی این انرژی منفی بودن باهاشون رو تحمل کنی تا تموم بشه و برگردی از پیششون و چند روز طول میکشه تا اثرات منفیش روی روح و روانت کمرنگ بشه🥲

دقیقا میفهممت عزیزم خیلی بدتر از همه اینکه بخاطر روابط فامیلی مجبوری این آدمارو هربار ببینی و چند سا ...

الهیییی توام بدجور زخم خورده ای😔اره ابجی واقعا جدیدا ناراحت میشم قبلا اصلا برام مهم نبود اما جدیدا که یکیشون باردار شده هعی به حالت تمسخر میگن اره داره بچش به دنیا میاد بعضی دخترام همسن و سالشن موندن رو دست بابا مامانشون کسی نخواستتشون در حالی که شوهر اون اگه پاشنه خونه ما رو میکند هم جنازه منو رو دوشش نمینداختن ولی اینو که نمیبینن فقط دنبال اینن یه حرف مفتی بزنن

من رئیس جمهور و وزیرم بشم باز اینا میگن تو بدبختی که مجرد موندیبدیش اینه که کم کم به بقیه ادما و حتی ...

میدونم اینا اینقدر روی عقاید و باورهای اشتباهشون مصمم هستن که اصلا نمیتونن وسیع تر فکرکنن جوری هم دفاع میکنن و دلیل میارن که پدرمادرا رو هم تحت تاثیر میزارن و پدرمادر فکرمیکنه نکنه بچم هیچوقت ازدواج نکنه و عاقبت بخیر نشه

میدونم اینا اینقدر روی عقاید و باورهای اشتباهشون مصمم هستن که اصلا نمیتونن وسیع تر فکرکنن جوری هم دف ...

افرین دقیقا ابجی

سالهاست تیکه میندازن ولی اثری نذاشت اما امروز نمودشو تو حرفای مامانم دیدم که چرا نمیخوای با فلانی ازدواج کنی و وقتی گفتم دوستش ندارم سعی کرد قانعم کنه و برای من عجیب بود که مادر شما که میدونی من اگر کسیو دوست نداشته باشم حاصر به ازدواج نیستم چرا سعی در قانع کردن من داری و فهمیدم اهان این خانم باجیا بالاخره تاثیر گذاشتن و این حرفا از نرسه

الهیییی توام بدجور زخم خورده ای😔اره ابجی واقعا جدیدا ناراحت میشم قبلا اصلا برام مهم نبود اما جدیدا ...

میدونم چی میگی عزیزم.خودت رو بخاطر حرف هاشون ناراحت نکن.حداقل به پدرمادرت بگو یه چیزی بگن بهشون که اینقدر بی پروا نباشن

مگه چقدر ما زندگی می‌کنیم که اینطوری بخوایم بگذرونیم. باخانواده اگه درکت میکنن درمیون بزار عزیزم حداقل اونا به گوششون برسونن که یکمی مراعات کنن

میدونم چی میگی عزیزم.خودت رو بخاطر حرف هاشون ناراحت نکن.حداقل به پدرمادرت بگو یه چیزی بگن بهشون که ا ...

اره مادرم که خیلی جوابشونو میده و نمیزاره جسارت کنند اما اون لحظه ساکت میشن دوباره دو هفته بعد همون اش و همون کاسه🙂شرم و حیا وجود نداره گویا

خدا روا نیست ادم دل یه جوون رو بشکنه

افرین دقیقا ابجیسالهاست تیکه میندازن ولی اثری نذاشت اما امروز نمودشو تو حرفای مامانم دیدم که چرا نمی ...

دقیقا میدونم عزیزم اونها که از دلسوزی نمیگن از فضولی و خاله زنک بودن این حرفها رو پیش میکشن که حرفی برای گفتن توی دورهمی ها داشته باشن این مادره که واقعا غمخوار بچشه و حرف اونا رو به این برداشت میکنه که نکنه دختر من نتونه ازدواج کنه. مادر از دلسوزی‌ میگه نه مثل اونا بخاطر فضولی و دخالت بی جا