2777
2789
عنوان

بستن دهن زنعموی بی چاک و دهن با کلیییییی اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2546 بازدید | 109 پست
از این ادمایی هستی که گیر سه پیچ میدن به همه چیبدون برا چی داری انرژی و وقت میذاری همین

ینی واقعا ی نفر انقد بهتون توهین کنه و دخالت کنه و باعث اختلاف بشه بین شما و همسرتون و خانوادتون براتون مهم نیست و سعی نمیکنید دهنشو ببندین؟

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

دقیقااا 😂اون زنعمو بزرگه باید میگفت بیا شر کن اونم چ بیکار بود همش میگفت نکن تمومش کن 😂😂😂

منو میشناسه😊😊من جیغ نمیکشم از خشتک آویزون میکنم😊

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیای جوشی هستی

اتفاقا آدمی هستم که کار با کسی ندارم ، کسی حرفی میزنه بی زبونم بار ها چشم پوشی میکنم و در آخر یهو منفجر میشم😊

دقیقا🤌🏻بله گلم لر هستیم

حدس زدم.‌چون فقط لرها روابط خیلی نزدیک با تماااام اقوام دارن.

با هر کس عین خودش باش👌👌مثل من بی زبون باشی هی میزنن توی سرت‌

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اتفاقا آدمی هستم که کار با کسی ندارم ، کسی حرفی میزنه بی زبونم بار ها چشم پوشی میکنم و در آخر یهو من ...

این خیلی بده از اول نزار 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

رفتم سه تا پست آخرتو خوندم

ببین درسته باید باهرکسی مثل خودش رفتار کرد

ولی الان مشکل اصلی تو خواهرت و رفتارهای خانوادته

خودتو پیش شوهرت کوچیک نکن این رفتارها زشته حالا یه شوخی بود یه چیزی گفتی یه چیزی شنیدی گذشت

خودت میگی معده ات مشکل داره طحالت مشکل داره اومدی نشستی انقدر نشخوار فکری کردی تا رفتی دوباره یقه زنعموتو گرفتی و بحث راه انداختی

به نظرم یکمی آروم باش و بیخیال باش بخاطر سلامتی خودت

میگی مزه ی خون تو دهنت حس کردی 

واقعا این مسئله ها ارزششو داشتن همچین بلایی سر خودت بیاری؟؟

به بچه ات فکر کن 

تو اگه آروم باشی اعصابتو آروم نگه داری هیچوقت به اون مرحله نمیرسی که طفل معصومو کتک بزنی 

ولش کن اصن نبینشبی محلش کن فک کن اصلا وجود خارجی ندارهتضمین میکنم بیشتر میسوزه

اسکرین آخر که میدونم سوزوندش 

بلاکش هم کردم بلافاصله

حدس زدم.‌چون فقط لرها روابط خیلی نزدیک با تماااام اقوام دارن.با هر کس عین خودش باش👌👌مثل من بی زبون ...

آره دقیقا

ولی در کل این زن عموم قبلا مجردیم تو مدرسه رفیقم بوده

اما وقتی شد زن عموم کم کم فهمیدیم دو رو و چونه مفته...

آره جدیدا رک شدم چون خیلی اذیتم کردن دیگه اعصابم نمی‌کشه 

ن گلم ، فیروز آباد سلسله

ما یه عروس از فیروزآباد فارس داریم قشقایی هستن 

ایشون میخپاستن برن خارج از کشور اومدن چند ترم اسپیکینگ کار میکردیم

بعد چیزایی که واسم تعریف میکرد دقیقا همینجوری بود که شما الان گفتید

یاد اون افتادم

آره دقیقاولی در کل این زن عموم قبلا مجردیم تو مدرسه رفیقم بودهاما وقتی شد زن عموم کم کم فهمیدیم دو ر ...

به منم یاد بده😭😭😭😭من خیلی بی زبونم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎