2777
2789
عنوان

بستن دهن زنعموی بی چاک و دهن با کلیییییی اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2618 بازدید | 109 پست

بچه ها اینجا دیگه چت زن عموی نچسبمه 

که پیام داد بیا واتساپ 

https://biaupload.com/do.php?imgf=org-5b8307c630691.jpg

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بحث شوهرو خودت اوردی وسط دیگهگفتی تو انتخاب شوهر دقت میکردی ...بنظرم وقتی کسی عصبانیه لازم نبود تو پ ...

عصبانی نبود

کلا چندین باره ازش چشم پوشی میکنم

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بعدم زن عموت خلا و عقده هاشو با گفتن این جملت سرازیر کرده روی تو. دیگه مغزش تشخیص نداده انتخاب شوهر ...

شوخی بود گلم 

یادم رفت اضافه کنم

من و زن عموی نچسبم مجردی باهم رفیق بودیم

ادبیات خودتم دست کمی ازش ندارع

عزیزم اگه منظورت ادبیاتم تو چته صرفا برای این بود که ثابت کنم منم از این حرفا بلدم و گفتنش درست نیست 

وگرنه من همیشه حد خودمو میدونم

😐😐😐داره جالب میشهتو هر چی یگی حق داری ولی اون نباید هیچی بگه😂

بارها ازش چشم پوشی کردم

هزار بار دخالت بیجا کرده پشت سرم حرف زده دو رویی کرده دیگه توهین کرد نتونستم ازش بگذرم

مثلا برو شر کنید ببینیم چی کار میخواید بکنید 

شر میشه شر میشه میخوای جیغ بکشی 

🤣🤣

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

مثلا برو شر کنید ببینیم چی کار میخواید بکنید شر میشه شر میشه میخوای جیغ بکشی 🤣🤣

ن گلم 

به شوهرم میگفتم اون میرفت خشتک زن عمومو میکشید رو سرش😊