2777
2789
عنوان

این جمله چقدر به نظرتون درسته ⁉️

66 بازدید | 8 پست

" ترجیح میدم در راه رسیدن به هدفم بمیرم و اونوقت نرسم تا اینکه از ترس هیچ کاری نکنم و یک عمر با حسرت و ترس بگذرونم "

یعنی حاضرید برای کاری که دوست دارین حتی بمیرین ؟؟ یا که دلتون میخواد از نقطه امن تون بیرون نرید ؟؟

فکر کردی با نبودنت دق میکنم ؟! حالا ببین کی دق می‌کنه..

من تو محیطی بودم که این جمله خیلی براشون صدق می‌کنه و یادمه چقدر میگفتن اگه نشه خودکشی میکنیم💔

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه راستش فعلا چیزی رو ندارم که بخوام بابتش بمیرم ولی بنظرم یه چیزی از مردن برای هدف بالاتر هست اونم زندگی کردنه، مردن آسونه و همه هم بلدن، اونی که هنر میخواد زندگی کردن برای رسیدن به هدفه

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

باهاش موافقم به جورایی 

قطعا اون آدم های موفق که به جایی رسیدن چیزهایی رو هم از دست دادن در راه تلاش برای رسیدن به هدفشون

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
نه راستش فعلا چیزی رو ندارم که بخوام بابتش بمیرم ولی بنظرم یه چیزی از مردن برای هدف بالاتر هست اونم ...

مردنی که شما میگید اسمش خودکشیه

بعضی مردن ها در راه هدف خودکشی نیست

مثل شهادت

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
باهاش موافقم به جورایی قطعا اون آدم های موفق که به جایی رسیدن چیزهایی رو هم از دست دادن در راه تلاش ...

یعنی به نظرت حتی اگه آدم توی این راه جونشو هم بده ارزش داره؟

فکر کردی با نبودنت دق میکنم ؟! حالا ببین کی دق می‌کنه..

مردنی که شما میگید اسمش خودکشیهبعضی مردن ها در راه هدف خودکشی نیستمثل شهادت

اونم هست بله درست میگید

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨