2777
2789
عنوان

دو ساعته دارم گریه میکنم 💔🥲

214 بازدید | 24 پست

بچه ها امروز برای اولین بار موهامو چتری زدم خیلی خوشگل شدم بهم میاد 

بعد منتظر شدم که همسرم بیاد تو اتاق که بهش نشون بدم با کلی ذوق بهش نشون بدم اومد دراز کشید جاش منم بهش میگم نمیخای ببینی موهامو بعد با ملی ذوق نشونش دادم برگشته بهم میگه خیلی هم زشته بهت نمیاد بعد پتو کشید روش خوابید الان دوساعته دارم تو جام گریه میکنم خیلی دلم شکست می‌دونه دارم گریه میکنم به یورمش نیست

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرداا همینن چتری دوست ندارن حتی اگه خیلیی هم بهت بیاد 

از خیلیا شنیدم

ولش کن مهم اینه ک خودت پسندیدی 😍😍

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
مرداا همینن چتری دوست ندارن حتی اگه خیلیی هم بهت بیاد از خیلیا شنیدمولش کن مهم اینه ک خودت پسندیدی � ...

آره ولی قلبم خورد شد قشنگ

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛