2777
2789
عنوان

آی یو دی میرنا

65 بازدید | 11 پست

کسی تجربه داشته؟دکتر بهم پیشنهاد داده برای اینکه کم خونم و پریودم سنگینه

منتهی عوارضش رو خوندم پشیمون شدم

نوشته بود ریزش مو

چاقی شکم و پهلو

سرد مزاجی و این داستانا

حالا قسمت وحشتناک قضیه اینجا بود تجربه کسایی که بعد از مدتی آی یو دی رو برداشته بودن

افسردگی بسیااااار شدید

سرد مزاجی

تداخل پریودی و اینا

کسی تجربشو داره خانوما؟

بهتره برم بذارم یا با قرص و داروهای عطاری جلوی خونریزیم رو بگیرم؟

لطفا راهنماییم کنین

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای یو دی ،یه روش جلوگیریهالبته تنها عوارضش اینه که باعث خونریزی زیاد تو پریود می‌شه،نه ناعث کم شدنش

دو نوعه

یکی مسی یکی هورمونی یا همون میرنا عزیزم

اولی بله باعث افزایش میشه

دومی باعث کاهش

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
اگه منظورت همون هورمونی هست که کار قرص جلوگیری رو میکنه عوارض هردوش یکیه پس قرص بخور یه مدت

قرص چی برای کم کردن پردیودیم بخورم؟

دکترم مفنامیک و ترنسید نوشته

آی یو دی هورمونی پریودی رو خیلی کم میکنه ولی تمام عوارض قرص رو داره

شما تجربشو داشتین یا کسی اطرافتون بوده که تجربه کرده باشه؟

میشه عوارضشو بگین؟

قرص چی برای کم کردن پردیودیم بخورم؟دکترم مفنامیک و ترنسید نوشته

این دوتا هم خوبه 

ولی معمولا قرص جلوگیری پریودی رو منظم و کم میکنه 

باز سرچ کن مارکایه مختلف داره

و عوارضش مثل همون آی یو دی هورمونی هست 

فقط قرص رو میشه راحت تر گذاشت کنار و هزینه کمتر داره

این دوتا هم خوبه ولی معمولا قرص جلوگیری پریودی رو منظم و کم میکنه باز سرچ کن مارکایه مختلف دارهو عوا ...

قرص ال دی یک سال و نیم خوردم بعدش بهم نساخت

عزیزم مشکل هورمونی ندارم آخه دکترم آزمایش نوشت دید

شما تجربشو داشتین یا کسی اطرافتون بوده که تجربه کرده باشه؟میشه عوارضشو بگین؟

من هورمونی نداشتم 

مدل ساده داشتم 

مدل ساده فقط عفونت و پریودی طولانی مییاره

مدل هورمونی دقیقا کار قرص رو انجام میده سرچ بزنی همه رو برات مییاره.قرص هم که معمولا چاقی و بدخلقی و در موارد نادر لخته شدن خون هست

خب پریودیت کمتر نبود موقع استفاده قرص

چرا خیلی بهتر بودم ولی بازم یه روزی سنگین بود