2777
2789
عنوان

چهارشنبه باید برا مدرسه پذیرایی ببرم ایشششش

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 58 پست

چقدر بده شاید یک خانواده ای یکماه مثلا حقوقش خرج چیزهای دیگه شده باشه یا دستش یکم تنگ تر باشه این جشن های مدرسه هم همش نمایش هست

حالا ما که جشن اب و الف و هزار تا چیز دیگه نداشتیم نشد؟؟

مهم اینه بچه ها دور هم جشن بگیرن هر کسی هم خوراکی خودشو بیاره بخوره...

بیشتر از جشن برای بچه ها، جشن نمایش معلم ها و کادر مدرسه و به رخ کشیدن برنامه های هر مدرسه برای مدرسه دیگه هست!!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی نبر،یعنی چی واقعاً این رسم‌های جدیدو می‌ذارن تو این مدرسه‌ها،به جای درس دادنشون فقط مشغول خوردن ...

بخدا برا درس ش خانومش کفت همه اش درس کنید  برای درس ن گفت همتون نون درس کنید شدیم عنتر منتر اینا 😅

میتونستی براشون لقمه های کوچیک درست کنی...مثلا کتلتی چیزی هر چند اونم هزینه برداره...الان یه جعبه دو کیلویی کیک راحت 300 تومن هست....کلا هر چیزی میخریدی خیلی ارزون نمیفتاد

اخه اینا چیزای خوب نمیارن اونقد طرف خودش کاپ کیک درست کرده همش تز و ادا میاد کاپپپپپ کیک دادم

باورکن اونم یه تومن شده هزینش

من قبل خرید همههه چی رو تست کردم 

خودمم خسیس بازی دراوردم 

سراغ هرچی رفتم دیدم تهش باز همین حدود میشه بیا صدتومن کمتر یا بیشتر

اون بچه ها مثل بچه خودمونن درس میخونن خسته میشن ببر بزار بخورن نوش جونشون ارزش حرص خوردن نداره اصلا

واااااپس همون کوفتشون شه حقشونهمن خودم پارسال زیادی از جیبم زدمبعد دیدم یکی از مامانا ۲۶ تا جوراب و ...

به قول یکی از معلمای اطرافمون بیاری نیاری برای اینا فرقی نداره پس نبریم بهتره مدرسه شده عرصه رقابت مامانا معلمل هم خوش خوشانشونه 

تو این گرونی،واقعا خدا سر تقصیر والدین و همچنین معلم‌هایی که این رسمای عجیب غریبو میارن نگذره،بچه‌ها ...

حالا این ب کنار هر روز میان پی وی جشن فلانه چی میارین  برا یلدا کلی اذیتمون کردن   بخدا بچه کوچیکم دارم هر روز درگیر قر و ادای مدرسه اینم

بخدا برا درس ش خانومش کفت همه اش درس کنید برای درس ن گفت همتون نون درس کنید شدیم عنتر منتر اینا 😅

معلم دختر من به بجه ها می‌گفت چه غذایی درست کنید،اصلاً هم به بچه‌ها نمی‌داد خودش می‌بردش خونه،نوبت دختر من شد هیچی بهش ندادم،رفتم مدرسه گفتم شما که خودتون می‌خوریدش به بچه‌ها که نمی‌دید،کیک یزدی خریدم به بچه‌ها تعارف کردم و خوردن

معلم دختر من به بجه ها می‌گفت چه غذایی درست کنید،اصلاً هم به بچه‌ها نمی‌داد خودش می‌بردش خونه،نوبت د ...

واقعا چجوری میبرید خونه؟؟؟؟؟ روش میشد اصلا !!!!