2777
2789
عنوان

چهارشنبه باید برا مدرسه پذیرایی ببرم ایشششش

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 58 پست
حالا این ب کنار هر روز میان پی وی جشن فلانه چی میارین برا یلدا کلی اذیتمون کردن بخدا بچه کوچیکم د ...

فقط خوشحالم برای هر دو تا بچه‌ام هیچ پول زور یا غذای زوری به این معلماشون ندادم و خیالم از این بابت راحته 😅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حیف اسم معلم که رو بعضی باشه،واقعا چه جوری روشون میشه تو این اوضاع اقتصادی این برنامه رو برای بچه‌ها ...

خیلی  روش بدیه خیلی  هر روزم عکس میکیره میزاره فلانی پذیرایی اورد کلی قربون صدقش میره ک مامانای دیگ تحریک شن ، دخترمم میاد خونه میگ فلانی اینو اورد ت چی میخای بیاری  ادم میمونه ت معذوریت

خیلی روش بدیه خیلی هر روزم عکس میکیره میزاره فلانی پذیرایی اورد کلی قربون صدقش میره ک مامانای دیگ ...

بلا نسبت تمام معلم‌های عزیز و زحمت کش ،بعضی ها واقعاً گشنه به تمام معنان،کوفت بخوره

خیلی روش بدیه خیلی هر روزم عکس میکیره میزاره فلانی پذیرایی اورد کلی قربون صدقش میره ک مامانای دیگ ...

وای این عادت همشونه پس. جالبه من بچه ندارم ولی دیدم مثلا برادر زادم تو اینستا پیج معلمشو اورد معلمه استوری میذاره این هدیه برای دختر گلم هانا و عکس و بوس....در بغل هم..باز فردا استوری میذاره مرسی از مامان ملیسا جون این کیک خوشمزه رو اوردن مدرسه....اصلا مدرسه شده صحنه رقابت مامانا

بلا نسبت تمام معلم‌های عزیز و زحمت کش ،بعضی ها واقعاً گشنه به تمام معنان،کوفت بخوره

والا بخدا برای همین حرص میخورم میخام ببرم اک ی دفه بود با جون و دل میبردم ولی هر روز داستان همینه

اینا رو میگذاره صحنه رقابت درست کرده...ناخوداگاه مادرا رو وارد این بازی میکنه....که از هم جا نمون..بعضیا هم میترسن تو این صحنه رقابتی اگر وارد نشن معلم بچشون رو توجه نکنه ...و حواسش به اونی باشه که تملق بیشتر میگه و بیشتر خرج میکنه 

ناخوداگاه یه چرخه و بازی درست کردن مادرا توش اسیر شدن ...چند وقت دیگه هم روز معلم و روز فلان و ....واقعا کارهاشون جالب نیست از هدف دور شدن مدارسمون....من با شادی موافقم ولی در حالیکه به کسی خرج اضافه ای تحمیل نشه اصلا.....یا دیگه نخوان بچه ها خوراکی بخرن...دیگه هر خونواده ای اندازه بچه خودش خوراکی میگذاره و بچه همون رو بخوره