2777
2789
عنوان

هیچ کدومتون مثه من اسگل نیستید

560 بازدید | 21 پست

شب بابام کماج وحلوا زرده خریده بوده ، منم الان داشتم فیلم میدیدم یهو بدجور هوس کردم ، رفتم خوردم 

از ساعت ۱۰مسواک زدم 

بعد الان دیگه خوراکی خوردم 

الانم جونم نمیگیره برم دوباره مسواک بزنم 

مطمئنم هیچکدومتون اندازه من اسگل نیستید 😁😐😂

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن بابا منم من اگضاع هر شبم. همینه تز ساعت 10 مسلواک. میطنم از 8بعدم چیزی نمیخگرم از ساعت 12 میشینم تازه خوراکی. میخورم با همون دهنم میخوابم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من برا همین هیچ وقت شبا مسواک نمیزنم 😂😂

میگم نکنه یه چیزی بخورم مسواکم باطل شه 😛

حالا بجز نون فریزری و قند و نخود و لوبیا

هیچی برا خوردن نداریما 🤪

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
ن بابا منم من اگضاع هر شبم. همینه تز ساعت 10 مسلواک. میطنم از 8بعدم چیزی نمیخگرم از ساعت 12 میشینم ت ...

اره واقعا شما خیلی اوضات خرابه خواهر😂😂

قدرت_تایپ#  

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

من برا همین هیچ وقت شبا مسواک نمیزنم 😂😂

تماام

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

اره واقعا شما خیلی اوضات خرابه خواهر😂😂قدرت_تایپ#

😂😂😂ساعت 10 مسواک زده تو جام بودم گشنم شد رفتم بندری درست کردم الانم همونجوریم حال ندارم باز برم مسواک بزنم هرشبم همینه🥲پوففف

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭