من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من کلا خیلی حساسم ی وسواس ترس از بیماری ها ک داشتم ب کنار دوماهه الکی ی فکر اومد تو سرم که بچمو مث قبل دوست ندارم منی ک دیوونه بچم بودم همیشه اینقدر هی نشستم جنگیدم تو سرم با این فکر و ی مشت فکرای الکی ک میدونم مسخرن ولی از دستشون راحت نمیشمم😞
من کلا خیلی حساسم ی وسواس ترس از بیماری ها ک داشتم ب کنار دوماهه الکی ی فکر اومد تو سرم که بچمو مث ق ...
منم همینم ترس از بعصی بیماری ها داشتم دقیقا اونا به کنار بدترش اینه من ازیت اذیت میشم ک بهم یه حرفایی زده شده یا رفتارایی شده ک جوتب ندادم یا تو دلمه هنوز یادم. میاد بدجور خشمگین میشم حش خشم خیلی بده و خگد خگری میکنم
اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
به همه چی فک مکنم رفتار آدما گفته های آدما صد سال گذشته آینده چیزی ک قبلا برام مهم نبود یچی ازش میسازم ک ناراحتم کنه یا حرفی میزنم مگم نکنه بد گفته بودم نکنه نکنه اتفاق بدی بیوفته و....