2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلسات زیاد یا زود دلسرد شدی ول کردی؟

ببین کلا بگم 99درصد بی سواد بودن من روانشناس دانا ندیدم بنظرم پول هدر دادنه ولی روان پزشک خیلی موثره

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

روانپزشک مستقیم میره روی دارو😞

بزرگ نکن برا خودت منم عین تو بزرگش میکرذم اما واقعا چیز خاصی نیست الکی وقتتو هدر نده با مشاور برو پیش روانپزشک خیلی بهتره

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

شما رفتین؟

آره و تنها جایی ک. جواب گرفتم همین بود

دارو مصرف میکنین؟خوبین الان؟

آره وقتی دارو اثر کرد تازه خودم بودم چون حالت‌های دیگه فهمیدم خودم. نبودم اون خود خوری میکنم و خشم 

دکتر گفت خوب شدی قطع کرد برام کم کم اما الان برگشت باز شروع کردم اما من مشکلم خیلی شدید بگد برا شما آروم. تره

آره وقتی دارو اثر کرد تازه خودم بودم چون حالت‌های دیگه فهمیدم خودم. نبودم اون خود خوری میکنم و خشم د ...

بازم باید دارو مصرف کنید بعد چ مدت برگشت عزیزم؟ولی من همش میگم برا من شدیدتر بقیست انگار

بازم باید دارو مصرف کنید بعد چ مدت برگشت عزیزم؟ولی من همش میگم برا من شدیدتر بقیست انگار

برا من خیلی شدید بود اینم بگم محیط خیلی موثره من چون محیط همون بود 8ماه بعد برگشت 

برا من خیلی شدید بود اینم بگم محیط خیلی موثره من چون محیط همون بود 8ماه بعد برگشت

بله محیط و شرایط.میدونی من همش ترس دارم از اون افسرده شدیدا بشم که از زندگی میفتن

بله محیط و شرایط.میدونی من همش ترس دارم از اون افسرده شدیدا بشم که از زندگی میفتن

حتما برو من خود خوریم شدید بود