hek مدیر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 1285 عنوان کیا وسواس فکری داشتن یا دارن | مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 29 پست چی کردین از شرش راحت شدین؟😞 1403/10/17 | 00:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hek مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 1285 اره فایده نداره جلسات زیاد یا زود دلسرد شدی ول کردی؟
خاتون۲ عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 5206 سلام گلم یه پستتون دیدم راجب غده لنفاوی بود، مشگلتون حل شد؟ خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....
مامانه_اورامان عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 3398 جلسات زیاد یا زود دلسرد شدی ول کردی؟ ببین کلا بگم 99درصد بی سواد بودن من روانشناس دانا ندیدم بنظرم پول هدر دادنه ولی روان پزشک خیلی موثره اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
hek مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 1285 نه نرفتم روانشناس رو من دارم امتحان میکنم امید دارم خوب بشم😞
hek مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 1285 ببین کلا بگم 99درصد بی سواد بودن من روانشناس دانا ندیدم بنظرم پول هدر دادنه ولی روان پزشک خیلی موثره روانپزشک مستقیم میره روی دارو😞
مامانه_اورامان عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 3398 روانپزشک مستقیم میره روی دارو😞 بزرگ نکن برا خودت منم عین تو بزرگش میکرذم اما واقعا چیز خاصی نیست الکی وقتتو هدر نده با مشاور برو پیش روانپزشک خیلی بهتره اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
hek مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 1285 بزرگ نکن برا خودت منم عین تو بزرگش میکرذم اما واقعا چیز خاصی نیست الکی وقتتو هدر نده با مشاور برو پی ... شما رفتین؟
مامانه_اورامان عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 3398 شما رفتین؟ آره و تنها جایی ک. جواب گرفتم همین بود اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
hek مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 1285 آره و تنها جایی ک. جواب گرفتم همین بود دارو مصرف میکنین؟خوبین الان؟
مامانه_اورامان عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 3398 دارو مصرف میکنین؟خوبین الان؟ آره وقتی دارو اثر کرد تازه خودم بودم چون حالتهای دیگه فهمیدم خودم. نبودم اون خود خوری میکنم و خشم دکتر گفت خوب شدی قطع کرد برام کم کم اما الان برگشت باز شروع کردم اما من مشکلم خیلی شدید بگد برا شما آروم. تره اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
hek مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 1285 آره وقتی دارو اثر کرد تازه خودم بودم چون حالتهای دیگه فهمیدم خودم. نبودم اون خود خوری میکنم و خشم د ... بازم باید دارو مصرف کنید بعد چ مدت برگشت عزیزم؟ولی من همش میگم برا من شدیدتر بقیست انگار
مامانه_اورامان عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 3398 بازم باید دارو مصرف کنید بعد چ مدت برگشت عزیزم؟ولی من همش میگم برا من شدیدتر بقیست انگار برا من خیلی شدید بود اینم بگم محیط خیلی موثره من چون محیط همون بود 8ماه بعد برگشت اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
hek مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 1285 برا من خیلی شدید بود اینم بگم محیط خیلی موثره من چون محیط همون بود 8ماه بعد برگشت بله محیط و شرایط.میدونی من همش ترس دارم از اون افسرده شدیدا بشم که از زندگی میفتن
مامانه_اورامان عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 3398 بله محیط و شرایط.میدونی من همش ترس دارم از اون افسرده شدیدا بشم که از زندگی میفتن حتما برو من خود خوریم شدید بود اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
azii7621 عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 10224 عالیه ثوابم دارهممنونم میخونم سوره ناس و هم ازین به بعد خدا بخواد زنده باشید التماس دعا من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...