2777
2789
عنوان

چرا تاپیک منو جواب نمیدین😡😢قرص جی فست خریدم پلییییییزز

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 61 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو عزیزم شاید بتونیم کمک کنیم

البته طولانی توی تاپیک دو تا قبلی کامل گفتم 

اما خلاصه میگم 

من مدیر عامل مون که یه آدم سیرش هست پافشاری به ازدواج داره قبلاً پیشنهاد داده بود اما من گفتم نه جدی نگرفتم تا اینکه این مدیرمون نمیدونم از کجا فهمید که من به یه مشکل خوردم مالی و به این شغل احتیاج دارم حاضر نیستیم توی این وضعیت از دست بدم 

من پدرم سرطان داره و هزینه درمان زیاده 

خواهر وسطیم هم امسال کنکور داره و کلاس ها هم که هزینه ها بالا 

حالا از وقتی فهمیده به ازدواج اصرار داره و یجورایی تهدید که اگه قبول نکنی اخراجی و جهنمه 

حالا من از طرف خوشم نمیاد اصلا 

اختلاف سنی مون هم زیاده 

من ۲۰ 

اون ۳۶ اینا 

حالا بهش پیام دادم دیگه نمیخوام درباره این موضوع چیزی بگین 

نوشته فردا میبینمت 💧 

حالا نمیدونم چیکار کنم 

خودمم دانشجو ام 

نمیش اینجا بپرسین. دگ این سوالا فک نکنم شخصی باشه. بپرسین جواب میدم😍

تو ۴۸ ساعت گذشته بیشتر احساس گرما داشتید یا سرما؟ 

دست و پاهاتون آیا سرده یا گرم؟ حمام میرید با آب سرد حمام میکنید یا گرم؟ با خوردن گرمیجات بیشتر اذیت میشید یا سردیجات؟ مشکل یا بیماری خاص دارید بگید؟ 

خلط پشت حلق دارید؟ شب موقع خواب آب از دهنتون خارج میشه؟ احساس عطش و تشنگی زیاد دارید ؟ 

رنگ پوست و سن و وزنتون بگید؟ 

قرص مکمل غذاییه اسمش؟

اره ویتامینه .اکثرا اشتهای همه رو باز میکنه بعد یه مدت با یه قرص نه ها چند روز میخوری هر روز یکی میخورن .احتمالا اشتهاتو باز کنه .بعضی دکترام برای باز کردن اشتها تجویز میکنن 

البته طولانی توی تاپیک دو تا قبلی کامل گفتم اما خلاصه میگم من مدیر عامل مون که یه آدم سیرش هست پافشا ...

دهنش سرویس خخخ این بدجور مشکوکه تنش میخاره. والا بنظرم قبول نکن.  اخراجم کرد ب ی ورت.  برو ی شغل دگ پیدا کن. از منت ایشونم راحت شو.  ینی چیک تهدید میکنه مگ زوریه.  ب داداشی دایی عمویی چیزی بگو. جوابشو بدن.  

ازدواج ک زوری نیست ی عمر میخای تو صورتش نگا کنی. باید بتونی تحملش کنی🌹

تو ۴۸ ساعت گذشته بیشتر احساس گرما داشتید یا سرما؟ دست و پاهاتون آیا سرده یا گرم؟ حمام میرید با آب سر ...

تو 48ساعت گذشته. خب خونمونو گرم میکنم بخاطر بچه ها. منم گرمم بود. دستو پام گاهی سرد میشه چون بدجور سرمایی ام. حمام با اب ولرم یکم گرمتر.  با خوردن گرمیجاتو سردیجات والا نمیدونم تاحالا اذیت نشدم. بیماری ندارم. فقط کمخونم. خلط پشت حلق بله دارم. اب از دهنم نمیاد. ن اصلا تشنم نمیشه والا خیلی کم آب میخورم. رنگم معمولیه سبزه روشن. سنم30. وزنمم 45

نمیدونم حالا فردا برم سرکار یا نه استفا بدم اگه استفا بدم میتونم جای دیگه شغل پیدا کنم ؟

اره خب مدرکت چیه؟ این همه شغل این نشد یکی دگ.  من میگم اگ اذیتی تحت فشاری. بیا بیرون خب