2777
2789
عنوان

اسمت و با یه جمله توصیف کن

| مشاهده متن کامل بحث + 18462 بازدید | 1130 پست
هم توی دریا هست هم توی آسمون :)))))))))

ماه ؟

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهی :))))

خواستم بگم ماهی ولی گفتم تو آسمون که ماهی نیست 

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

راستش اسمت و متوجه نشدم اون به به هم که گفتم برای نام کاربریت بود ، آره قبول دارم ولی لعنتی ناپلئون ...

دیگه هممون عاشق شخصیت منفیا میشیم طبیعیه😂

من که فقط سن بالا و خرده شیشه دار چه تو زندگی واقعی چه فیلم و کتاب🤦‍♀️😂

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔
دیگه هممون عاشق شخصیت منفیا میشیم طبیعیه😂من که فقط سن بالا و خرده شیشه دار چه تو زندگی واقعی چه فیل ...

خرده شیشه دار 🤣🤣🤣🤣

نه من عاشق روحیه و اعتماد به نفس ناپلئون بودم 

ولی از اون زنش هیچ خوشم نمیومد 

خواهراش هم که اصلااااا ولی داداشش ژوزف و دوست داشتم 

خرده شیشه دار 🤣🤣🤣🤣نه من عاشق روحیه و اعتماد به نفس ناپلئون بودم ولی از اون زنش هیچ خوشم نمیومد خ ...

والا بخدا😂

دیگه خواهرا و زنش اینا رو یادم نیست واقعا، کتابشو ۱۸ سالگی خوندم 

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔
بس که سوال کردن معنیه اسمت چیه،دیگه عوضش کردمتو دیگه این سوالو نکن😁نمیدونم.داداشام منو با این لغب ص ...

یه پروف بزار پس تو ذهن بیشتر میمونی😁😘

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍