2777
2789
سلیقه طرف هم مهمه حتی برای کتاب ، اسی جان

نمیتونم ازش بپرسم ولی بیشتر اهل کتاب و آثار هنری 

و لوازم گوگولی و خوراکی و  این چیزاست

اینقدر که این چیزا خوشحال میشه با چیزای دیگه ذوق نمیکنه 

من براش گل طبیعی با گلدون عروسک خوراکی این چیزا 

میگیرم اما دیگه اینقدر هدیه داده که شرمنده شدم 

می‌خوام یک چیز جدید بگیرم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیتونم ازش بپرسم ولی بیشتر اهل کتاب و آثار هنری و لوازم گوگولی و خوراکی و این چیزاستاینقدر که این ...

ببین چه سبک کتابی دوست داره ، از روی کتابای قبلیش، سالیان ساااال برای هم بمونید به خوبیو خوی😍😍

ببین چه سبک کتابی دوست داره ، از روی کتابای قبلیش، سالیان ساااال برای هم بمونید به خوبیو خوی😍😍

مرسی عزیزدلم یک اتاق کار داره کلی کتاب داخل کتاب خونه اتاق کارش هست به منم معرفی می‌کنه من حوصلم نمیشه کتاب بخونم اسمشون هم یادم نمی‌مونه 

تحصیل کرده ها چیا میخونند؟😭😂

مرسی عزیزدلم یک اتاق کار داره کلی کتاب داخل کتاب خونه اتاق کارش هست به منم معرفی می‌کنه من حوصلم نمی ...

موضوعاتشون متفاوته ولی چون آثار هنری دوست داره کتاب شعر به نظرم خوب باشه یا کتاب های توسعه فردی

موضوعاتشون متفاوته ولی چون آثار هنری دوست داره کتاب شعر به نظرم خوب باشه یا کتاب های توسعه فردی

مرسی جونم برم کتاب فروشی چند تا کتاب دوستان معرفی کردند نگاه کنم ببینم در چه مورد هست یکی از انتخاب هام شد کتاب یکی هم قاب عکس باز هم چیزی خوشم اومد اضافه میکنم 

مرسی جونم برم کتاب فروشی چند تا کتاب دوستان معرفی کردند نگاه کنم ببینم در چه مورد هست یکی از انتخاب ...

خواستی اضافه کنی از تعریفات مشخصه کادوی فانتزی رو هم صد در صد دوست داره 

هر کدام که نداشته باشه . البته از اون کتاب شکیل، و اینکه بعضی جاها کتاب پنجاه درصد تخفیف گذاشته، تون ...

مرسی از راهنماییتون عزیزم می‌خوام هفت هشت تومن خرج کنم براش حالا هر چی تونستم میخرم