2777
2789
پسر نیستم‌پسری که دلش طاقت بیاره که بی خبرت بزاره یا جواب گوشیتو نده رفتار درستی نداره براش مهم‌نبود ...

ببین من از وضعیت روحی و خانوادگی و همه چیزش خبر دارم میدونم تو چه ماتم کدام و منجلابیه و داده وست و پا میزنه..الان وقت اینکه بفعمم‌مهم هستم یل نیستم چون چون بارها تو مشکلات و سختیا پشتم بوده ترکم نکرده حتی با بداخلاقی هام و چیرای دیگه..الان نوبت منه..میدونم چه مشکلاتی داده و چقد غرق تو دنیای خودشه و مردها وقتی مشکلی براشون پیش میاد بخاطر اینکه انقد تو گوششون خوندن مرد که گریه نمیکنه و مرد که قویه، تو خودشون میدیزن و از کسی کمک نمیخوان و روز به روز تنهاتر و افسرده تر میشن..

میشه لطفا بپرسم چرا؟پس چیکار کنم؟

این اقا یا داره تو رو میپیچونه یا واقعا مشکلی براش پیش اومده و در هر دو صورت اگه به دوستش پیام بدی دیگه نمیتونه تو رو به عنوان یه دختر خوب ببینه

پیام دادن به دوستِ دوسپسر کار دخترای بی حد و مرزه

صبر کن خودش بیاد

یا پیداش میشه و یه دلیل قانع کننده برای نبودنش میاره

یا میفهمی تو رو پیچونده

{ خانم هستم }

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این اقا یا داره تو رو میپیچونه یا واقعا مشکلی براش پیش اومده و در هر دو صورت اگه به دوستش پیام بدی د ...

پیچوندن نیست خودم خبر دارم چه مشکلی پیش اومده و چی اذیتش میکنه معمولا فاصله میگیره و حالش که بهتر شد پیام میده اون تایمم که تنهاست ترجیح میده سکوت کنه و با کسی حرف نزنه..بعدم از رفیقش مطمئنه و اونجور آدمی نیست و ۲بار در حضور خودش فقط حرف زدیم که ۲بار هم از پشت تلفن بوده..یه بار راجب دوست دختر رفیقش که دوست من بود و از من کمک خواسته بود یه بارم جهت آشنایی اولین بار در حد سلام

این اقا یا داره تو رو میپیچونه یا واقعا مشکلی براش پیش اومده و در هر دو صورت اگه به دوستش پیام بدی د ...

با احترام

این چه حرفیه !!!! پیام دادن به دوست دوست پسر کار دختر بی حد و مرزه ؟؟؟؟ 

وقتی بابت نگران شدن پیام دادی اصلا این معنی رو نمیده 

اگه دوست پسر این رو نفهمه یا دوستاش آدمای عوضی ای باشن ربطی نداره دختر بد باشه 

پیچوندن نیست خودم خبر دارم چه مشکلی پیش اومده و چی اذیتش میکنه معمولا فاصله میگیره و حالش که بهتر شد ...

اصلا بحث مطمئن بودن یا نبودن نیست

یه پسر نمیگه قصد داشتی با دوستم رل بزنی

بلکه همین پیام دادن ساده و بی منظور برای اکثر پسرا خط قرمزه

البته بجز پسر بچه های نوجوون

{ خانم هستم }
اصلا بحث مطمئن بودن یا نبودن نیستیه پسر نمیگه قصد داشتی با دوستم رل بزنیبلکه همین پیام دادن ساده و ب ...

یه بار در حضور خودشون باهاش حرف زدم اونم چون مسئله به دوستم مربوط می‌شد.. 

با احتراماین چه حرفیه !!!! پیام دادن به دوست دوست پسر کار دختر بی حد و مرزه ؟؟؟؟ وقتی بابت نگران شدن ...

نگران شدن!

چه نگران شدنی؟! مگه تو معدن کار میکنه طرف

اینا برای یه پسر بهانه به نظر میرسه

اون ادم تو هر شرایطی هم باشه بالاخره حالش خوب میشه و میاد از خودش خبر میده

یعنی چی بری به دوستش بگی از فلانی چه خبر!

اون فلانی اگه میخواست خودش خبر میداد

{ خانم هستم }
ببین من از وضعیت روحی و خانوادگی و همه چیزش خبر دارم میدونم تو چه ماتم کدام و منجلابیه و داده وست و ...

عزیزم فقط نظرم رو گفتم 

مردهایی که عاشقن تنها نمیشن 

کسی که واقعا براش اون ادم ولقعی باشی میادو با تو صحبت میکنه 

ازت دور نمیشه 

حتی همون مردی ک میگی گریه نمیکنه

پیش تو اشک میریزه

یه بار در حضور خودشون باهاش حرف زدم اونم چون مسئله به دوستم مربوط می‌شد..

خب اون موقع خودشم بوده

ولی الان نیست

جواب پیام هم داده پس میتونه تماس رو هم جواب بده ولی خودش جواب نمیده 

برای پیام دادن به دوستش هیچ دلیل قانع کننده ای وجود نداره چون این اقا خودش به گوشیش دسترسی داره و جواب نمیده

{ خانم هستم }
نگران شدن!چه نگران شدنی؟! مگه تو معدن کار میکنه طرفاینا برای یه پسر بهانه به نظر میرسهاون ادم تو هر ...

عذرمیخوام ولی این مورد برای خواهر من پیش اومده که حالش بد شد و رفت بیمارستان و پارتنرش ازش بی خبر بود

که به من پیام داد و پرسید 

عذرمیخوام ولی این مورد برای خواهر من پیش اومده که حالش بد شد و رفت بیمارستان و پارتنرش ازش بی خبر بو ...

شما خواهرشی

خیلی خیلی فرق میکنه با دوست دوسپسر

اگه پارتنر خواهرت به دوست خواهرت پیام میداد هم کارش بد بود

{ خانم هستم }