2777
2789
عنوان

جریان ازدواج عمه ام رو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 37 پست
درسته منم آرزو می‌کنم ای کاش خوشبخت شده باشه ولی خدایی چنین آدمای که به‌خاطر بقیه از خودشان و دلشان ...

آاااااره دقیقا همینه

از قدیمم گفتن ظالم همیشه سالم

ادمی هم ک مظلوم و از خود گذشته باشه هی کائنات بیشتر میزنه تو سرش.

در نتیجه یه جاهایی ادم باید خودخواه باشه

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
همینه که میگن عشق قدیم با الان فرق داره🥲

اون زمان شرف ، غیرت ، ذات، مردانگی یشتر از جانشان بیشتر از تموم ثروت دنیا براشون ارزش داشته الان شرف ، غیرت ، ذات، حیا و خلاصه همه چیزو به چهارتا لایک و کامنت و فالور میفروشن دیگه خودت عمق فاجعه را بفهم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم حاجی جدی گرفتی؟ 😂💔

و اینکه تو این دور زمونه دنبال چنین مرد های نگرد که عمرت تباه میشه آدما اون زمان شرف ، غیرت ، ذات، مردانگی یشتر از جانشان بیشتر از تموم ثروت دنیا براشون ارزش داشته الان شرف ، غیرت ، ذات، حیا و مردانگی خلاصه همه چیزو به چهارتا لایک و کامنت و فالور میفروشن دیگه خودت عمق فاجعه را بفهم

اسی اگه داماد ب حرف عمت توجه نمیکرد و ازدواج میکرد و بهش عشق میداد عمتم کم کم عاشقش میشد و اون اقارو ...

خیلیا بودن منم میشناسم ازدواجشان اجباری بوده و طرفش هرچقدر عاشق بوده و خوب اونی که مجبور شده هیچ وقت عاشق نشده و همیشه حسرت کشیده و غمگین بوده

اینجور نگید 

عزیزم طرف تو یک لحظه تصمیم گرفته قبلش که فکر نکرده که سبک و سنگین کنه و نقشه بکشه چند دقیقه بیشتر فر ...

بله درسته گلم 

انشالله ک نتیجه قلب پاکش رو دیده باشه اون اقا 👌

شبت اروم 🌱

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏