2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم بغلی نشه

143 بازدید | 32 پست

خانوما دخترم ۱۲روزشه بالشت میزارم رو پام شیرش میدم بعدش که خواب میره باید همینجوری رو بالشت رو‌پام باشه تکونش ندم .تا بزارمش زمین گریه میکنه و‌بیدار میشه 

همشم دنبال سینه میگرده اصلا نمیزاره یخوابم شبا شیر خشک میدم بهش روزا هم باید همش سینه دهنش باشه و اگرم بهش ندم یکی باید بغلش کنه راه ببرتش تا اروم باشع 

تو بغل خودم اصلا اروم نمیگیره اگه بخوام راش ببرم 

گریه میکنه همش 

حرفای عهد بوقو میزنی

اتفاقا بچه باید بغلی باشه

از آغوش مادر لذت ببره

سرشار از عشق و محبت بشه

قدیمیا همه ش بچه رو می بستن اینور اونور بغل نمی کردن بغلی نشه

نکنید این کارا رو

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم سعی کن تا میتووووونی بغلش کنی نمیدونی چه تاثیری داره 

تا دوسالگی هروقت بچه درخواست بغل داشت باااااید بغلش کنی عزیزم 

این حرف قدیمی هاس که بچه بغلی میشه و فلان 

خداجونم شکرت😍

من پسرم تا وقتیکه تونست چهاردستو پا بره

بشدت بهونه گیر بود و همش میگفت بغلم کنید

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

من پسرم تا وقتیکه تونست چهاردستو پا برهبشدت بهونه گیر بود و همش میگفت بغلم کنید

سلام خوبید؟ ببخشید میشه هرکی پیاممو دید 3 تا تاپیک اخرمو گزارش بزنه؟ ب مرگ خودم ب نیابتتون ختم مجرب میذارم اگه گزارش زدی لایکم کن بقران ختم مجرب میذارم برا اونایی ک گزارش زدن الهی حاجت روا و عاقبت بخیر بشید بازم ممنونم

اینی که تعریف کردی علتش بغلی بودن نیست

بچه ت سیر نمیشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

هیچ چیزی به اسم بغلی شدن وجود ندارد، کودک تا دو سالگی بایستی دائما در آغوش شما باشد و مورد توجه قرار بگیرد...این جمله ی بغلی شدن را برای همیشه از ذهن خارج کنید....

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
حرفای عهد بوقو میزنیاتفاقا بچه باید بغلی باشهاز آغوش مادر لذت ببرهسرشار از عشق و محبت بشهقدیمیا همه ...

مگه جسم مادر چقد توان داره که تمااام شبانه روز بخواد چهار کیلو وزن رو حمل کنه! دسشویی میره حمام میره غذا میپزه اصن میخواد تنها باشه نمیشه که یکی همش بهش وصل باشه!

حرفای عهد بوقو میزنیاتفاقا بچه باید بغلی باشهاز آغوش مادر لذت ببرهسرشار از عشق و محبت بشهقدیمیا همه ...

وای دقیقاااال

من همیشه میگم بچه باید بغلی باشه

هی بغلش کنی فشارش بدیییی😍😍😍🫠🫠

دلم نینی خواست

مگه جسم مادر چقد توان داره که تمااام شبانه روز بخواد چهار کیلو وزن رو حمل کنه! دسشویی میره حمام میره ...

بچه همیشه که بغل نمی خواد 

وقتایی که سیره و جاش خشکه 

قان و قون می کمه خودش

بعدش خسته شد نق میزنه

باید بغبش کنی

بزارش زمین هرچقد گریه کرد برندار

یا خداااااا

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓