2777
2789
عنوان

اینتوبه کودک

192 بازدید | 22 پست

سلام کسی بوده که بچه اینتوبه باشه و برگرده

.بخاطر عفونت ریه بستری شده الان۶ روزه اینتوبه شده گاهی خوبه گاهی اوضاعش میریزه به هم. بیهوش کردن و به دستگاه وصله

یک مادر🤱👩‍🍼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای یا خدا بر اثر چی

تنگه نفس و مشکل ریه داشت بعد سرما خوردگی گرفت هر چه بردم دکتر خوب نشد.وقتی بستری کردن با اکسیژن تراپی خوب نشد مجبور شدن اینتوبه کنن😭😭😭

الان دکتر میگه تست کروناش منفبه اما کل علائمش به کرونا میخوره

خیلی براش دعا کنید

یک مادر🤱👩‍🍼
وای انشاالله خدا سلامتی بده بهش 😔علائمش چی بود که بردی دکتر بستری شد ؟

کلا یه مدت تنگ نفس داشت و شب ها بی قرار بود بعد سرفه میزد گاهی بهو یه شبی حالش خیلی بد شد بردم بیمارستان مستقیم رفت آی سی یو

یک مادر🤱👩‍🍼
آره همکلاسی پسرم خوب شد پارسال ۴ هفته بستری بود

تو را به خدا برای پسر منم دعا کن حالش خوب بشه نابودم به خدا.

بس پرستارو دکترا نا امید میکنن قلبم میشکنه

ایشونم اینتوبه بود

یک مادر🤱👩‍🍼
تنگه نفس و مشکل ریه داشت بعد سرما خوردگی گرفت هر چه بردم دکتر خوب نشد.وقتی بستری کردن با اکسیژن تراپ ...

وای خدا نمیدونم چی بگم 

چشم حتما دعا میکنم 

ذکر یونسیه بهش اعتقاد دارم میگم 

نذر امام زادمون هم میکنم براش شما هم صداش بزن سیدعلا الدین حسین معروف به آستانه🙏🏻

وای خدا نمیدونم چی بگم چشم حتما دعا میکنم ذکر یونسیه بهش اعتقاد دارم میگم نذر امام زادمون هم میکنم ب ...

ممنون عزیزم خدا هیچ مادری را با بیماری بچه اش امتحان نکنه😭😭😭

یک مادر🤱👩‍🍼