2777
2789
عنوان

تصمیمو گرفتم فردا تمومش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 48 پست

کار خیلی خوبی میکنی مل ملکم این آدم ذره ای شبیه تعریفای قبلت نیست فقط خودت رو اذیت میکنی وبه خودت ضربه میزنی🥲ماقبل ازهرکسی درقبال خودمون مسئولیم وباید مواظب قلب وروح خودمون باشیم🫂چقد پسر عمتو دوس دارم🥲😂خداخیرش بده چه لطفی بهت کرده بود!

آدمابرا آدم وکاری که دوس دارن وقت میذارن یادته تابستون یه عمل داشتما پزشکم پرمشغله ترین آدمیه که به چشم دیدم تمام روز درحال تکاپوئه هم دانشجو بود هم عمل میرفت هم مطب وکلینیک ولی محال بود بهش زنگ بزنی وپیام بدی یاکارش داشته باشی بیشتر یک ساعت طول بکشه جواب دادنش!یه روز دیدم پیرهنش پارست اصن طفلی متوجه نشده بود یامیگفت یادم نمیاد کی غذاخوردم ولی به کار وبیماراش اهمیت میداد!دیگه خودت رو اذیت نکن گاهی وجدان واحترامایی که به آدما میذاریم متوهمشون میکنه! 

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕

تو فقط باید قهرمان زندگیه خودت باشییی هیچ عذاب وجدانیم نداشته باش توتلاش کردی همه چیو بهترکنی ونخواسته!امیدوارم بهترین اتفاق ممکن برات رقم بخوره🫂✨️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

.ملیکا چقدر خوشحال شدم که تصمیمتو گرفتی امیدوارم مصمم بمونی گولشو نخوری مطمئن باش اصلا هیچ حسی نداره ...

درسته🥲

دیشب ساعت ۱۱ اخرین پیامم بوده و هنوز جواب نداده

یعنی لحظه شماری میکنم انلاین شه و  همه چی تموم کنمممم

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

کار خیلی خوبی میکنی مل ملکم این آدم ذره ای شبیه تعریفای قبلت نیست فقط خودت رو اذیت میکنی وبه خودت ضر ...

خیلی کار خوبی کردم ک برگشتم سمتش

اینکه شناختمش و ی عمر حسرتشو نمیخورم

اره ب خدا الان حاضرم هرچی پسر عمم میخواد رو بهش بدم باز بره پشت سرم پیشش بد بگه ک بیخیال من شه😂😂

چ دکتر با انصافی🥲چقدر اینجور ادما خوبن

امروز رفتم ساعت  پیامهای امیر رو چک کردم

شده بود من با ۲ساعت تاخیر جوابشو بدم ولی اون ب جز دو بار بقیه پیاماش همون ثانیه اول بود بدون کوچک ترین مکثی

تازه به نظرم از محمد هم پر مشغله تر بود درگیر درس و بیمارستان ...

تو فقط باید قهرمان زندگیه خودت باشییی هیچ عذاب وجدانیم نداشته باش توتلاش کردی همه چیو بهترکنی ونخواس ...

مرسی قلبم🥲💗

ملیکا جان دیشب تا حالا انلاین نشده؟

آخرین بازدید نداره

ولی هنوز جوابمو نداده

نمیدونم انلاین شده یا نه

نگرانم هستم🤦🏻‍♀️

عزیزم چرا نمیتونی منطقی تصمیم بگیری 

اگه اینبار بری بعد پشیمون شی هیچ راه برگشتی دیگه نداری!!!

اونم حق داره توعم باهاش درست رفتار نکردی سری پیش بیشترین تقصیر رو داشتی توی جدایی نباید انتظار داشته باشی طرف توی ی ماه خیلی نرمال رفتار کنه من ی چتتون رو دیدم خیلی باهاش سرد رفتار کردی درصورتی که ایشون خیلی خوب باهات رفتار کرد اگر واقعا رابطه میخوای باید صبوری کنی با ی ماه دو ماه چیزی درست نمیشه 

من خودم جای اون اقا پسر بودن هیچوقت برگشتنت رو قبول نمیکردم چون ی جورایی این حس رو میده که طرف همه دوراشو زده به نتیجه نرسیده دوباره اومده پیش من

باید زمان بدی به جفتتون نه اینقدر زود تصمیم بگیری 

اول که اون اقا پسر پرستار رو دوست داشتی بعد گفتی از فکرش اومدی بیرون چون فهمیدی بخاطر فراموش کردن این ادم خواستی خلأ درونی خودت رو ی جوری پر بکنی 

یکسال اون پسر رو قایمکی دوست داشتی ی دوست داشتنی که اصلا ایشون هیچ خبری نداشت و خیلی بی منطق بود واسه ی اون اینهمه صبر کردی ولی واسه ی این رابطه ای که ی پس زمینه ی جدی داره خیلی صبور نیستی!!

بعد با این اومدی تو رابطه همزمان راجب همون پسرم تاپیک زدی !! خط فکریتو مشخص کن اول تکلیفت باید با خودت مشخص باشه بعد ادمای دیگرو درگیر کن من خیلی وقته تاپیکاتو دنبال میکنم ولی بنظرم اصلا ثبات توی شخصیتت نداری اول به خودشناسی برس و روی خودت کار کن بعد به فکر رابطه باش 

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

عزیزم چرا نمیتونی منطقی تصمیم بگیری اگه اینبار بری بعد پشیمون شی هیچ راه برگشتی دیگه نداری!!!اونم حق ...

در جریان همه ارتباط ما نبودی ک قضاوت میکنی🥲

اگر جای من بودی و  تو این ماه بهت دروغ گفته بود بازم همینارو میگفتی؟

چند تا دروغ بهم گفت

گفت ی جای نبودم ولی دقیقا عکساشو دیدم ک همون ساعت همونجا بوده و ب من دروغ گفته

چندتا دختر فالو داشت که همزمان خواهرشم فالوشون داشت

ازش توضیح خواستم جواب درستی نداد و بعدم انفالو کرد

ولی بعدش دوباره فالوشون کرد

جای من بودی چ فکری میکردی؟ فکرنمیکردی ی چیزی بینشونه

۱۶ساعت پیامتو جواب نده چی؟ مگه ادم میتونه بیشتر از ۵ ساعت از گوشیش دور باشه؟

پسری ک تا دیروز ادعای مذهبی بودنش میشد الان بارها به شوخی بهت بگه بیا خونمون

اینا واقعا برای من قابل درک نیست

بعدم مشخصه قصدش جدی نیست

من حس میکردم مقصرم ولی الان ک گذشته رو مرور میکنم اونم اندازه خودش تقصیر های داشته 

فقط خوب بلد بود نقش بازی کنه

اگر تاپیکامو دیده باشی اون پسر پرستاره هم انفالو کرده بودم

شرایطی پیش اومد ک مجبور شدم باز فالوش کنم

عزیزم چرا نمیتونی منطقی تصمیم بگیری اگه اینبار بری بعد پشیمون شی هیچ راه برگشتی دیگه نداری!!!اونم حق ...

اون تاپیکی ک نوشتم یکم بی احساس نیست ب نظرتون

فکرکنم ۹تا تاپیک قبل هست

اونجا اسکرین گذاشته بودم

دیدی؟

تو ذره ب ذره حرفای من مشخص بود دلتنگشم مشخص بود دلم میخواد باهاش صحبت کنم ولی اون چی؟

همش تک کلمه ای جواب داده بود

وقتی گفتم دلم برات تنگ شده بود چی گفت؟

توقع داشتم بعدش بگه منم دلم تنگ شده

رفت خوابید

بازم میگی من مقصرم!؟

خیلی کار خوبی کردم ک برگشتم سمتشاینکه شناختمش و ی عمر حسرتشو نمیخورماره ب خدا الان حاضرم هرچی پسر عم ...

همش حس میکنم داره یه بازیه روانی راه میندازه که فکرت رو درگیر کنه وهی علاقه وحست رو بروز بدی!وگرنه این همه ساعت بی خبری توجیهی نداره وقتی میدونی یه نفر هست که همیشه هست ودلش تورو میخواد!توهم تواین مواقع باید جوری رفتار میکردی که عین خیالت نیست تادست ازکاراش برداره مردا موجودات لجبازی وضدکارین

همش حس میکنم داره یه بازیه روانی راه میندازه که فکرت رو درگیر کنه وهی علاقه وحست رو بروز بدی!وگرنه ا ...

اره چندشب پیش بهش گفتم دلم برات تنگ شده بود

از اون موقع دود شده رفته هوا😂😑