2777
2789
عنوان

تصمیمو گرفتم فردا تمومش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 48 پست
هر وقت اومدی غصه بخوری یادمعطلیای۱۲ساعته بیوفت یاد ناراحتی الانت

نه اصلا غصه نمیخورم میدونم🤭نهایتا ۱ ساعت ناراحت شم چون واقعا این مدت اذیتم کرده و از چشم افتاده

فقط نگرانم نزاره تمومش کنم🤦🏻‍♀️

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

نه اصلا غصه نمیخورم میدونم🤭نهایتا ۱ ساعت ناراحت شم چون واقعا این مدت اذیتم کرده و از چشم افتادهفقط ...

بگواگه موندنمو میخواستی نگهم میداشتی البته اگه مطمئنی واقعا سرش انقدر شلوغ نیست اگه که نه که تموم نکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگواگه موندنمو میخواستی نگهم میداشتی البته اگه مطمئنی واقعا سرش انقدر شلوغ نیست اگه که نه که تموم نک ...

نمیدونم واقعا

واقعا منم الان که فک میکنم و همه چیو می‌زارم کنارهم حتی بنظرم سالهای قبل هم رابطتتون از طرف اون جدی نبوده برای همین نزدیک عقد یهو رفته و جوابتو نداده قبلا گفته بودی اون موقع ها هم ماهی یکبار سراغتو می‌گرفته احساس میکنم حتی همون موقع با کسی دیگه ای هم در ارتباط بوده حالا برای سرگرمی یا هرچی اگه واقعا دوست داشت برات ارزش قائل میشد برات وقت میزاشت انگار فقط سرگرمیه این رابطه براش

نمیدونم واقعا

قبلا در مورد این موضول باهاش صحبت کردی؟و اون توجیه اش شلوغ بودن وقتشه؟ اگه همیشه توجیه اش همینه اینو بدون که وقتی زیر یه سقف میری هم همین داستان تو زندگیت تکرار میشه فکر کن ببین تحملشو داری یا نه

واقعا منم الان که فک میکنم و همه چیو می‌زارم کنارهم حتی بنظرم سالهای قبل هم رابطتتون از طرف اون جدی ...

دقیقا همینطوره

اون موقع هم ترسید همه چی داره جدی میشه ی کاری کرد خودم برم

حتی بعد از چندماه هم ک پیام دادم جوابمو نداد🤦🏻‍♀️

نگو اقا منو نمیخواسته و شایدم دلش ی جا دیگه بوده

اصلا مشخصه حسی ب من نداره

امشب ساعت ۶ پیام داده سریع جوابشو دارم ۱۱ جواب داده باز سریع جواب دادم و دیگه جوابمو نداده

الانم ۱ هست و هنوز پیاممو باز نکرده

قبلا در مورد این موضول باهاش صحبت کردی؟و اون توجیه اش شلوغ بودن وقتشه؟ اگه همیشه توجیه اش همینه اینو ...

ی مدت پاش داخل گچ بود و خونه نشین بود

باز ۱۲ شب یاد من می افتاد🤦🏻‍♀️تازه با تاخیر ۵ دقیقه ای هم جواب میداد همش

الانم ک گچ پاشو باز کرده همون ۱۲ هم جواب نمیده

تا بهش میگم میگه بیرون بودم  درگیر کارمم😐🤦🏻‍♀️کار ۱۲ شب؟

به نظر من البته نظر منه بعدا نگی گیلاس گفت به نظرم بهمش بزن واسش حضورت مهم نیست

دقیقا خودمم ب این رسیدم ک باید تموم شه همه چی

اگر جوابمو بده تا فردا🤭🙂چشم

.ملیکا چقدر خوشحال شدم که تصمیمتو گرفتی امیدوارم مصمم بمونی گولشو نخوری 

مطمئن باش اصلا هیچ حسی نداره بهت حالا یه با کسی هست یا نه صرفا یه سرگرمی واسش 

من چند وقت پیش بهت گفتم خودتو از این رابطه ی سمی بکش بیرون

چرا تو که ماشالله همه چی تمومی وایسی منتظر این عتیقه که ببینی کی عشقش میکشه فقط جوابتو بده حالا بقیش هیچی