2777
2789

فردا ساعت ۷و نیم امتحان عربی داره 

بعد نشسته کتاب رمان میخونه خوشحال خوشحال میچرخه 

الان موقع خواب میگم خوندی دیگه میگه نه کتابم پیدا نکردم فکر کنم ته کشوم باشه 

پارسال همینجوری افتاد مادرم قلبش مشکل پیدا کرده انقدر سر این حرص میخوره و نگرانه بخدا نمیدونم چی کارش کنم 

انقدر عصبیم دوست دارم در حد مرگ بزنمش

کاربری دو نفره به هر چیزی که آسیبی کنی،آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی💜🔪

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید برات جالب باشه منم فردا امتحان عربی دارم و هیچی نخوندم مامانم هم میگه چقدر من سرتو باید جوش بخو ...

کلاس چندمی ؟

کاربری دو نفره به هر چیزی که آسیبی کنی،آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی💜🔪
منم تو اتاقم شوهرم داره ریاضی میگه به پسرم یه دادوبیدادی میکنه همسرم😅

بخدا بچه ها اتقدر بیشعور و بی ادب شدن 

کسی ۲۰ نمیخواد بابا خاک تو سرت قبول شو حداقل مادر بدبخت من انقدر گریه افتادن تو نکنه 

اصلا نه نظمی دارن نه نظافتی یه گوشی و اینترنت و دوستای بد تر از خودشون 

خواستم بگم با اینکه بزرگ شدم ولی عقلم از قبل کمتر شده😅🤣

وآقا حداقل بخون قدری که پاس شی گناه دارن مادر پدرا رحم کنید بهشون

اون وقت من از الان دارم واسه 4 شنبه میخونم:(

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡