2777
2789
عنوان

وای از دست خواهرم دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 48 پست
سر همه چیز و درس و ...آلان تمام صورتم درد می کنه

چرا به نظرت اینجوری شدن بچه ها بخدا بچه من بود دستم باز تر بود

کاربری دو نفره به هر چیزی که آسیبی کنی،آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی💜🔪

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم مادرت و توجیه کن بگو خودش دوست نداره درس بخونه خیلیا شغل آزاد دارن بگو ولش کنه نهایتش یه پ ...

@مارال_بانو0   حرف بدی نمیزنه.  به مادرت بگو از سلامتیت بالاتر نیست کسی بخواد میخونه نخواد نمیخونه. به مادرت بگو اونم سرسنگین رفتار کنه خواهرت به خودش بیاد

خاهره منم هشتمه تاپیکمو بخون .نظرت چیه؟! بیخیال باشیم یعنی؟!

یعنی یه کثافت دونی زندگی میکنن اینا لعنت به کسی که مجازی کرد گوشی داد دست بچه ها 

کاربری دو نفره به هر چیزی که آسیبی کنی،آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی💜🔪

گوشی ازش بگیرید ی مدت تو خونه حبسش کنید مدرسه هم نره صبح ساعت۶بیدارش کنید ۱۰کیلو سبزی بگیری پاک کنه بشوره خورد کنه بگید شغلت از این به بعد اینه 

یا درس یا کار باید پول خورد خوراکت در بیاری 

بترسه بتمرگه پای درسش 

یعنی یه کثافت دونی زندگی میکنن اینا لعنت به کسی که مجازی کرد گوشی داد دست بچه ها

و لعنت ب منی ک هنوز زندم 

چرا نمیمیرم از دستش راحت شم

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

@مارال_بانو0 حرف بدی نمیزنه. به مادرت بگو از سلامتیت بالاتر نیست کسی بخواد میخونه نخواد نمیخونه. ب ...

بخدا که نمیاد اصلا انگار نه انگار 

بعد من بگم مامانم مگه میشه اخه چیز زیادی نیست میگم بچه پاس شو سال بعد نمونی 

فقط درسش نیست همه چیش همینه 

و لعنت ب منی ک هنوز زندم چرا نمیمیرم از دستش راحت شم

تو چرا بمیری اخه 

انقدر الان عصبیممم

بخدا که نمیاد اصلا انگار نه انگار بعد من بگم مامانم مگه میشه اخه چیز زیادی نیست میگم بچه پاس شو سال ...

مشخصه وابسته به گوشی و تبلت و اینترنت هست خواهرتون. اینترنت قطع کنید کم کم، این وابستگی از سرش میپره. 

مشخصه وابسته به گوشی و تبلت و اینترنت هست خواهرتون. اینترنت قطع کنید کم کم، این وابستگی از سرش میپره ...

پدرم پشت خواهرم در میاد بعد اتفاق بدی میفته با مادرم انقدر بد دعوا که تو بچه رو خراب کردی 

اصلا تعادل تربیتی ندارن به خاطر اختلافات اخیرشون

پدرم پشت خواهرم در میاد بعد اتفاق بدی میفته با مادرم انقدر بد دعوا که تو بچه رو خراب کردی اصلا تعادل ...

حب مشکل پدر شما هم هست. پدرتون رو متقاعد کنید که طرف شما باشه. بهش بگید اگه از مدرسه تماس گرفتن ما هیچ کمکی نمی‌کنیم تا جایی که تونستیم کمک کردیم و حرف زدیم خودت باید بری مدرسش جواب معلم و مدرسه رو بدی حرفای گفتنی رو زدیم. درسش رو بیفته الان یا قبول نشه باید دوباره تو این شرایط گرونی هزینه کنی. 

حب مشکل پدر شما هم هست. پدرتون رو متقاعد کنید که طرف شما باشه. بهش بگید اگه از مدرسه تماس گرفتن ما ه ...

بخدا که اگه بفهمه فقط لج میکنه