2777
2789
عنوان

جاری و برادرشوهرم کتک کاری کردن اعصاب خوردیش برا ماست

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 56 پست

واقعا خوب جوابشو دادی . خودتو قاطی نکن . دعوا دیر یا زود تموم میشه ولی بپا تو آدم بده نشی توی خاطرشون . خودتو بکش کنار هیچ کاره باش . اینجوری بعدها بازم که دعواشون بشه روی کمک تو حساب نمیکنن و مجبور میشن خودشون حل کنن کارو . مگه اعصاب اضافه داری ؟ مگه خودت دغدغه کم داری که دغدغه اونا هم بخوابی واسش پادرمیونی کنی یا هرچی . 

ول کن میدونم به شما مربوط نبوده ولی حق بده اونم مادره راهش دوره حتما دلش پیش بچه اش و عصبانی شده

آره وقتی شنیدم حاریم کتک خورده خیلی ناراحت شدم قطعا با مامانشم بد حرف نمیزدم اما موضوع اینه من اصلا هیچکارم،بقول خودش زیاد با پدرشوهرم اینا کاری ندارم سر همین اخلاقاشون

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره وقتی شنیدم حاریم کتک خورده خیلی ناراحت شدم قطعا با مامانشم بد حرف نمیزدم اما موضوع اینه من اصلا ...

کلا اعصاب خودت و خورد نکن 

همون بهتر ک ازهمشون دوری میکنی

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
عصبی بود و حسودیش شده به زندگی شما همچنان به دخالت نکردن ادامه بده به روی خودتم نیار مامان جاریت زنگ ...

برادرشوهرم آدم خوب و اهل زندگیه فقط بدیش اینه چشم به دهن مامان و باباشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من که گفتم دیشب تا حالا بزن و بکوب راه افتاده

خدا به خیر بگذرونه 

آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد، ای وطن عزیزم🇮🇷♥مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفرج ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون .امام حسین (علیه السلام) خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها.کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر

کاری نداشته باش فقط شوهرت باید با پدرش صحبت کنه و همینطور با داداش

جرئت نکردم یه شوهرم بگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اعصابش خورد بوده یه چیزی گفته.شما فکر نکن بهش . ایشالا همه چیز درست بشه . بزرگترها باید عاقل باشن نم ...

من با اینکه اونجا نبودم مطمئنم تقصیر پدرشوهرمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیچاره جاریت ولی آخه چیکار تو دارن اخه زورشون به خودشون نمیرسه میخوان تو رو هم وارد بازی کنن

خودمم تو همین موندم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگه کمکش کنید البته شاید شمانتونی ولی بلخره شوهرت بچه ی اوناست هست باید داداشش رو اروم کنه اونا دور ...

خب اینو میگفتن حتما شوهرم باهاشون حرف میزد شاید حتی بشنوه داداشش چیکار کرده بره بزنه تو‌گوشش اما با حرفایی که مامان جاریم زد ترجیح دادم اصلا نگم بهش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فک کن بچت تو غربته و کتک خورده خودتو بزار بجاش .

گذاشتم عزیزم خودمم خیلی ناراحتم من شوهرم تو بهم بگه بهم میریزم حالا حاریم اینجوری شده ببین چه خالیه،اما مامان حاریمم شرایط منو باید درک کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادرشوهر شما چرا برعکس عمل می‌کنه معمولا باید طرفدار نوه باشه مامان من برادرزاده هام هر کاری کنن هیچ ...

امان از مادر شوهرم.هم باعروس رقابت داره هم با نوه.شوهرم برا روز پسر ذوق داشت رفت یدونه ماشین برا نی نی تو راهیمون خرید انقد تیکه متلک گفت که نگو.پسر جاریم خب بزرگتره و قد ۸ سال داره بهش حسادت میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشبحال جاریت بااین پدرمادرش والا منم غریبم ولی انگار بی کس وکارم

عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا خوب جوابشو دادی . خودتو قاطی نکن . دعوا دیر یا زود تموم میشه ولی بپا تو آدم بده نشی توی خاطرشو ...

حرفت حسابه.سر همین حرفا الان دو ساعته اعصابم خورده اولشم سرگیجه گرفتم،من که چند ماهه همه سعیمو‌کردم تو آرامش باشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40