2777
2789
عنوان

یکی از بلاگر های شهرمون ف ا ک فرستاد برام بلاکم کرد 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 20 پست
از بلاگر ها متنفرم همشون ندید بدید تازه بدوران رسیده و عقده این

اره بابا ، من اصلا فالوشون ندارم ، حتی خوش اخلاقاشونم یطورین 

مثلا اون ریحون دیلی رو یمدت میدیدم ، گفتم این خوبه 

اما دیدم ن بابا ، چقد مغروره ، تو رستورانا یجوری نگای گارسونا میکنه انگار شاهزادس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا ، من اصلا فالوشون ندارم ، حتی خوش اخلاقاشونم یطورین مثلا اون ریحون دیلی رو یمدت میدیدم ، گف ...

یه چیزی راجبش دقت کردم

مثلا استوری میگیره 

میگ خونرو مرتب کردم بچه هامو فرستادم پیش مامانمو غذا گذاشتمو

بعد درعین حرف زدن از در و دیوار خونه فیلم میگیره 

کابینتو گل و فرش و حس شوآف بهم داد

اره بابا ، من اصلا فالوشون ندارم ، حتی خوش اخلاقاشونم یطورین مثلا اون ریحون دیلی رو یمدت میدیدم ، گف ...

عهههههه من حالم ازش بهم میخوره فکر میکنن دخترای ناصر الدین شاه هستن بیشعورا خوبه هر پولی که در میارن از به اشتراک گذاشتن و از بین بردن حریم خصوصی زندگیسون هرزیبایی هم دارن به لطف عمل هایی زیبایی و فیلت.ر و لوازم آرایشیه یکی نیست بهشون بگه آخه به چیتون مینازید

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

یه چیزی راجبش دقت کردممثلا استوری میگیره میگ خونرو مرتب کردم بچه هامو فرستادم پیش مامانمو غذا گذاشتم ...

اره دیگه بلاگری ینی نمایش گذاشتن همه زندگی ، بعد جالب اینجاست چشمم نمیخورن ، حالا ما استوری پارک رفتن بزاریم فرداش دعوامونه 😂