2777
2789
عنوان

همسنای من تو زندگی تا کجا پیش رفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 28 پست
خب خوبه دیگه مگه میخوای شق القمر کنی خواهر ؟ ولی حالا که مدرک آرایشگری داری سرکارم برو که احساس بهتر ...

با این سن حداقل باید تو یه رابطه عاشقانه باشم یا شاغلی چیزی باشم😢

کار پیدا نمیکنم😢

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فک میکنم باید شاغل میبودم یا حداقلش متاهل🤦🏻‍♀️

تاهل بدجوری تو مخ ۲۵ساله هاس

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

با این سن حداقل باید تو یه رابطه عاشقانه باشم یا شاغلی چیزی باشم😢کار پیدا نمیکنم😢

هیچ بایدی در کار نیست 

ازدواج شاید دست تو نباشه ولی شغل رو میتونی با توجه به این که مهارتش رو داری به دست بیاری

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
فک میکنم باید شاغل میبودم یا حداقلش متاهل🤦🏻‍♀️

عزیزم شغل خوب وجود نداره

مگه با پارتی یا پول زیاد

البته میتونی آزمون های استخدامی هم شرکت کنی

اما جز این ها هیچ شغل مناسب دیگه ای وجود نداره 

حتی من دوستی دارم متخصص قلب هست اما اونم نمیتونه مطب بزنه چون دستگاه های سنجش کار قلب خیلی خیلی گرونن

نهایتا میتونه توی یک درمانگاه و بیمارستان کار کنه

یعنی میگم اینها تقصیر تو نیست

منتها میتونی یک سال خیلی سفت و سخت برای آزمون ها بخونی و برای آموزش مرورش یا بانک یا جاهای دیگه که آزمون دارن شرکت کنی

میدونم موفق میشی

برای ازدواج هم عزیزم تو دختری. برای دختر باید خواستگار خوب بیاد. نمیتونی که خودتو آویزون پسر کنی و التماس کنی بگیرتت که. خب تا الان فرد مناسبی نیومده. اینم تقصیر توعه مگه؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***