2777
2789
عنوان

خانما اثاث کشی دارم بچه ام دست زد تو آب کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 54 پست
نگران نباش پس .اگه هم حالش زیاد خوب نیست ، مطمئن باش بخاطر آب نیست . .احتمالا داره سرما میخوره . ربط ...

وایی خیلی ترسیدم منتظرم فقط صبح بشه ببرم پیش دکترش

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
ای کاش بجای کمک از بچه هات مراقبت کنه

خودم دست تنها نمی تونم ی اوضاع مسخره ای دارم ک بدبختی لینه پسرم پیش هیچ کس نمی مونه

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ندارم مامانم ک پیشم بود مادر شوهرم ک مریض امروز اسکن تزریقی داشت نمیشه بچه میذاشتم پیشش .پسرم ۱۹ ماه ...

ماشاالله نوزده ماهشه غذا باید بخوره چهار پنج ساعتم شیر نخوره چیزیش نمیشه کم کم موقع از شیر گرفتنشه

ماشاالله نوزده ماهشه غذا باید بخوره چهار پنج ساعتم شیر نخوره چیزیش نمیشه کم کم موقع از شیر گرفتنشه

امروز اصلاااا غذا نخورد 

گذاشتم عید از شیر بگیرمش

عزیزم از خونه تمیز کردن اون طفل معصومه امشب خیلی مواظبش باش

بیدارم نمیخوام 

آنقدر استرس دارم با اینکه خیلی خسته ام ولی خوایم نمیبره

اگه بد غذاست زودتر بگیری بهتره دختر منم اصلا غذا نمی‌خورد فقط شیر تا از شیر گرفتم به غذا خوردن افتاد ...

میخوام بگیرم فعلا همسرم باهام همکاری نمیکنه میگه صبر کن عید ک تعطیلی هستم خونه ام 

آره من خودم پسر اولمم اینجور بود

انشالله چیزی نیست. ولی بازم حواست بهش باشه بهتره

انشالله ممنون