2777
2789
عنوان

به نظرتون پسرای کورد ازدواجی ان

61 بازدید | 6 پست

از بس شنیدم رابطه دوستی و آشنایی دوستام با پسرای کورد به ازدواج منتهی نشدن و آخرش پسره اختلاف مذهب و اینا رو بهونه کرده، فکر میکنم پسرای کورد فقط برای دوستی میرن سمت دخترای غیرکورد و چون معمولا رفتارشون خوبه دخترا خیلی وابسته شون میشن و ضربه میخورن 

شما چه تجربه ای دارین؟؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اختلاف مذهب خیلی مهم نیسمن و همسرمم داریم(کورد نیست)ولی کلا با قومیت دیگه نرین تو رابطه بهتره

چرا عزیزم

مگه چی میشه؟؟ 

من تهران زندگی میکنم، 99 درصد پیشنهادهام از یه فرهنگ دیگه ن

همشهری داشتم که باهاشون به توافق نرسیدم😏

چرا عزیزممگه چی میشه؟؟ من تهران زندگی میکنم، 99 درصد پیشنهادهام از یه فرهنگ دیگه نهمشهری داشتم که با ...

کنار نمیاین خب

منم خودم تهرانم،همسرم مشهدیه

با هم اوکی شدیم چون اولا اونم فارسه،دوما مال شهر بزرگیه،سوما تهران زندگی میکرد اون مدت و قبولم کرد تهران خونه بگیره

اختلاف فرهنگی خاصی بینمون نبود

فقط هم مذهب نیستیم که اونم مهم نیس

ولی مثلا دختر تهرانی نمیتونه با پسر سنندجی یا کرمانشاهی اوکی بشه

اون پسر تهش گرایشش به خاک خودشه،به هم زبون خودشه،به کسیه که باهاش تو یه شهر بزرگ شده،...نمیشه خیلی اعتماد کرد که شما رو تا آخر بخواد

من خودم باشم اعتماد نمیکنم اصلا

و واقعیت ندیدمم دختر تهرانی و پسر کورد اصلا به سرانجام برسن

تهش دعوا شده جدا شدن و کنار نیومدن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨