2777
2789
عنوان

اگه برمیگشتید به دورانی که شوهرتون اومد خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 44 پست

آیا برای آیندت تصمیم برنامه ریزی داری اصلا هدفتون از ازدواج چیه تاچه حد خانواده  براتون تصمیم میگیرن وشما به حرف اونا هستین 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با همون فرمونی ک اومدم دوباره همونجووری میام جلو😁

تعریف نمیکنی برامون 

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 
هرچی بدبختی داشتم و دارم از اون موقع بوده و هستحتی با اینکه ده سال بیشتره قطع رابطه ایم

من هنوز و همیشه تو ساختمونشون هستم، چون فقط همسر منو دارن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
میگفتم بای بای ما رفتیم بای بای بای ماا رفتیممم ....🤣🤣🤣البته من شوهر ندارم گفتم حالتون عوض بشه عز ...

🤣🤣🤣🤣

همه جا باعث خنده ی منی زمرد جان😘😁😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

هیچی همین شرایط

چه شرایطی

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 
114 سکه 2 دونگ خونه گلم

خوبه که عزیزم 

سکه که بیشتر از این دادگاه قبول نمیکنه 

خونه رو میتونستی بیشتر بگیری 

من که خونه نداره زمین داره فقط بنظرت زمین رو میشه گرفت نصفشو البته

تعریف نمیکنی برامون

ما ۳ سال دوست بودیم..

تو همون دوران دوستی گفته بودم ک آدم خونه داری نیستم..

دوست دارم کار کنم و توقع حمایت دارم...

و اینکه نمیتونم برای زندگی از تهران برم بیرون ولی پایه سفر هرجایی هستم

حق طلاق و ... رو گرفتم و تا الانم اشاره ای بهش نکردم

و اگه برگردم عقب بازم شرایطم همینه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
از بس همه چی گفتم هیچی از قلم نیافتاده، بیچاره کردم😂😂😂😂 به بابام گفت اگر نیرو امنیتی منو گرفته ب ...

واسه بعد ازدواج هم حرفی موند؟! 😂😂

🤣🤣🤣🤣همه جا باعث خنده ی منی زمرد جان😘😁😂

دو تون بگردم من عزیزم شما تاج سر امپراطوری مون هستین  شما دلیران برای حفظ گوگوریو لااایق ترینید ...🙂🙂🙂

بزرگوارین همیشه شاد و خندان باشین بلایا ازتون دور 🌺🌺🌺

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
خوبه که عزیزم سکه که بیشتر از این دادگاه قبول نمیکنه خونه رو میتونستی بیشتر بگیری من که خونه نداره ز ...

خودش سرکوفت میزنه ک اره سکه ات کمه 

خونه را مامان عوضیش قبول نکرد بیشتر بده 

عزیزم چرا ک با زبون نرمش کن و به اسم خودت بزن 

تازه ازدواج کردی ؟