2777
2789
عنوان

اگه برمیگشتید به دورانی که شوهرتون اومد خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 44 پست
خودش سرکوفت میزنه ک اره سکه ات کمه خونه را مامان عوضیش قبول نکرد بیشتر بده عزیزم چرا ک با زبون نرمش ...

نه هنوز 

خاستگاره، آخه واسه مهریه همه خونه میدن زمین ندیدم تا حالا بدن 

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دو تون بگردم من عزیزم شما تاج سر امپراطوری مون هستین شما دلیران برای حفظ گوگوریو لااایق ترینید ...� ...

وای فدای شما بشم من😁😂😂😂

وایی این گوگوریو بالاخره خیرش یجا ب منم خورد و باعث شد نامم جاودانه بشه🤣💔

قربونت برم من 

عزیزی شما 

ان شالله لب شمام همیشه شاد و همیشه تندرست باشین💚🌱

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

آره هی میگم مگه نگفتم باید فلان باشی ، مگه فلان چیز نگفتی ، چرا توی این زمینه نظرم گفتم تو نگفتی نه ...

ای بابا 

این همه حرف می‌زنیم فایده نداره ک

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 
وای فدای شما بشم من😁😂😂😂وایی این گوگوریو بالاخره خیرش یجا ب منم خورد و باعث شد نامم جاودانه بشه🤣 ...

خدانکنه دورازجونتون ...اسمتون و پروفایلتان رو که میبینم یاد دعوایی که اونشب داشتین میوفتم گوگوریو داشت به باد می‌رفت اما دو تا دلیر قهرمان براش انتخاب کردیم خداروشکر به خیرین گذشت بزرگوارین شما هم چنین سلامت و زنده باشین 🌺🌺

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
ما چون غریبه بودیم و اصلا با هم دوست نبودیم بالاخره باید شناخت بدست می‌آوردیم. معرف داشتیم. برای همی ...

منم شناخت ندارم و سنتیه

ولی نمیدونم چی بگم بهش به خاطر همین تاپیک زدم نظرات بخونم ایده بگیرم 

جلسه اول فقط چند تا سوال پرسیدم خیلی وارد جزئیات نشدم 

الان برای جلسه بعدی نمیدونم چی بپرسم

خدانکنه دورازجونتون ...اسمتون و پروفایلتان رو که میبینم یاد دعوایی که اونشب داشتین میوفتم گوگوریو دا ...

بله دیگه 

اگه من نبودم اون وزیر اعظم مکار میخواست توطئه کنه 

بچه گول میزنه😏🤣🤣

میگفت من امپراطور میشم تو رو هم وزیر اعظم میکنم

منم میخواستم بکشمش ک نزاشتین🔫😅🤣

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

بله دیگه اگه من نبودم اون وزیر اعظم مکار میخواست توطئه کنه بچه گول میزنه😏🤣🤣میگفت من امپراطور میشم ...

وااایی خدااا از خنده پووکیددممم خدا بخندونتتون همیشه تو زندگی گلم 🤣🤣🤣🤣 حدس میزدم اون ماجرا رو دوباره اشاره کنین که تاپیک رو قفل کردم می‌خواستین مبارزه کنین خوب موقعی ای وارد شدم پس کشت و کشتار میشد وگرنه 😅😅😅

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
وااایی خدااا از خنده پووکیددممم خدا بخندونتتون همیشه تو زندگی گلم 🤣🤣🤣🤣 حدس میزدم اون ماجرا رو دو ...

ان شالله همیشه بخندی مهربونم😁😅😂😂😂

دختر بدی بود باید میکشتمش خب 

اومدم جوابشو بدم که دیدم دروازه تاپیکو بستنو من پشت در موندم😁😅🤣

با یه لایک،توی اوج خدافظی کردم😅😁🤣🤣🤣🤣

منم شناخت ندارم و سنتیهولی نمیدونم چی بگم بهش به خاطر همین تاپیک زدم نظرات بخونم ایده بگیرم جلسه اول ...

نگاه عزیزم اولین ببین از نظر اعتقادی با هم یکی هستید یا نه، مثلا نظر شما به درس و تحصیلات هست نظر ایشون چیه. چیزهای خیلی مهم و تعیین کننده نوع زندگی باید تفاهم داشته باشید. چیزهای فرعی و جزیی تفاهم نباشه باشه خیلی اهمیت نداره،      جلسه اول و دوم زیاد نباید شما حرف بزنی ببین اون چی میگه . بعد سعی کن خودت باشی راحت نظرت را بگو. با سیاست سوال بپرس نه طوری که اون برای جلب نظر شما جواب بده نزار قبل جواب دادند نظر شما را بفهمه.  مثلا نگو من مرد کاری می‌خوام بگو نظر شما در مورد کار در چه حد هست اینکه مرد باید همه چیز فراهم کنه و چچدو تا شغل داشته باشه ، یا نه در حد نیاز فراهم بشه کافیه و وقتش را برای تفریح می‌زاره. 

زمینش مسکونیه ؟ خونه ندارع خب گلم شاید

آره 

نه دیگه نداره 

ولی همون زمین رو میخواد خونه بسازه