من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
وای فدای شما بشم من😁😂😂😂وایی این گوگوریو بالاخره خیرش یجا ب منم خورد و باعث شد نامم جاودانه بشه🤣 ...
خدانکنه دورازجونتون ...اسمتون و پروفایلتان رو که میبینم یاد دعوایی که اونشب داشتین میوفتم گوگوریو داشت به باد میرفت اما دو تا دلیر قهرمان براش انتخاب کردیم خداروشکر به خیرین گذشت بزرگوارین شما هم چنین سلامت و زنده باشین 🌺🌺
بله دیگه اگه من نبودم اون وزیر اعظم مکار میخواست توطئه کنه بچه گول میزنه😏🤣🤣میگفت من امپراطور میشم ...
وااایی خدااا از خنده پووکیددممم خدا بخندونتتون همیشه تو زندگی گلم 🤣🤣🤣🤣 حدس میزدم اون ماجرا رو دوباره اشاره کنین که تاپیک رو قفل کردم میخواستین مبارزه کنین خوب موقعی ای وارد شدم پس کشت و کشتار میشد وگرنه 😅😅😅
منم شناخت ندارم و سنتیهولی نمیدونم چی بگم بهش به خاطر همین تاپیک زدم نظرات بخونم ایده بگیرم جلسه اول ...
نگاه عزیزم اولین ببین از نظر اعتقادی با هم یکی هستید یا نه، مثلا نظر شما به درس و تحصیلات هست نظر ایشون چیه. چیزهای خیلی مهم و تعیین کننده نوع زندگی باید تفاهم داشته باشید. چیزهای فرعی و جزیی تفاهم نباشه باشه خیلی اهمیت نداره، جلسه اول و دوم زیاد نباید شما حرف بزنی ببین اون چی میگه . بعد سعی کن خودت باشی راحت نظرت را بگو. با سیاست سوال بپرس نه طوری که اون برای جلب نظر شما جواب بده نزار قبل جواب دادند نظر شما را بفهمه. مثلا نگو من مرد کاری میخوام بگو نظر شما در مورد کار در چه حد هست اینکه مرد باید همه چیز فراهم کنه و چچدو تا شغل داشته باشه ، یا نه در حد نیاز فراهم بشه کافیه و وقتش را برای تفریح میزاره.