2777
2789
عنوان

کسایی که دماغشون نچراله بیان

135 بازدید | 22 پست

من دماغم نه قوز داره نه افتادگی ،از نیم رخ خیلی ها ب اشتباهی فکر میکنن عمل کردم درحالی که اصلا عمل نکردم ،من نوک بینیم یکم توپول هست ۷ روزه ماساژ میدم بینیم رو قشنگ حس میکنم نوک بینیم جمع ترشیده، کسی هست ماساژ بده بینیش رو منظورم اونایی که مثل من عمل نکردن

وای منم دقیقا مثل توم ولی چجوری ماااسااژ میدی بگووو

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماساژ هم اول روی بینیم رو مرطوب کننده میزنم یا گاهی دستام رو مرطوب کننده میزنم بعدم با دوتا انگشت اشاره دستم از پایین بینی ام تا بالا فشار میدم خفیف و ول میکنم هر حرکت رو ۱۵ بار ،خیلی حرکت های دیگم انجام میدم من درآوردی نه ولی بلد نیستم توضیح بدمش

منم مثل توام دقیقاا

چجوری ماساژ میدی؟

من دوس دارم پره هاش و نوکش یکم جمع و جور بشه

خالق تورا شاد افرید آزاد آزاد آفرید🕊        ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل.زندگی یعنی همین!🌱                         
من هم ماساژ میدون دوتا پره ببینیم جمع شده البته من قصدم عمله

هیچ وقت دست تو صورت نمیبرم من چون واقعا مشکلی ندارم اگرم مشکل نداری توهم عمل نکن چون آدم طبیعی جذابیتش یه چیز دیگس

هیچ وقت دست تو صورت نمیبرم من چون واقعا مشکلی ندارم اگرم مشکل نداری توهم عمل نکن چون آدم طبیعی جذابی ...

منم به هیچ قسمتی از صورتم دست نزدم دماغم به صورتم میاد نه قوز داره نه بدجوره نه هیچییی فقط یه کوچولو پره هاش بزرگه رو مخمه همینن وگرنا منم مثل خودت نچرالمم و فیسای نچرالو دوست دارم

منم مثل توام دقیقااچجوری ماساژ میدی؟من دوس دارم پره هاش و نوکش یکم جمع و جور بشه

یا بینی رو اول مرطوب کننده بزن یا دستاتو که پوست بینی کش نیاد ،با دوتا انگشت اشاره هر حرکت ۱۵ بار از پایین بینی به سمت بالا با فشار خفیف ،بعد میتونی با دوتا انگشت اشاره ات ب حالت افقی پره های بینیت رو فشار بدی ،و یکار دیگم برا کسایی ک افتادگی دارن اینه که نوک بینی اشون ب سمت بالا هدایت کنند ،ببخشید اگه قشنگ بلد نیستم توضیح بدم ،حرکات یوگای بینی زیاده با هرکدوم میتونی پیش بری و نتیجه بگیری فقط نباید ول کنی من خودم ۷ روز انجام دادم ولی نه ۷ روز کامل تق و لقی ولی امروز تو آیینه متوجه شدم نوک بینیم عجیب جم شده

منم به هیچ قسمتی از صورتم دست نزدم دماغم به صورتم میاد نه قوز داره نه بدجوره نه هیچییی فقط یه کوچولو ...

شما چجوری ماساژ انجام میدین؟🥲

خالق تورا شاد افرید آزاد آزاد آفرید🕊        ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل.زندگی یعنی همین!🌱                         
یا بینی رو اول مرطوب کننده بزن یا دستاتو که پوست بینی کش نیاد ،با دوتا انگشت اشاره هر حرکت ۱۵ بار از ...

مرسی عزیزم ❤