بابام خیلی حساسه رو ارتباط دختر پسر، خیلی محدودم میکنه دوست و رفیق ممنوعه برام بیرون رفتن ممنوعه برام الانم میخوام برم تهران یه دانشگاه هس آرزومه اونجا درس بخونم زیربار نمیره،،، تاحالا کاری نکردم که بگید کار اشتباهی کردی بت بدبینه، همیشه سر به زیر بودم...رفتم پیش سید خانوادگیمون میگه من کمکت نمیکنم برات دعا نمینویسم... من دیگه هیچ امیدی به هیچی ندارم ترخدا دعا کنین بلایی سر خودم نیارم معجزه بشه بابام بزاره درس بخونم و بزاره ازاد باشم گناه کردم دختر شدم... ترخدا نذری ذکری چیزی هرچی که میشه دعا کنین زندگیم توسط بابام تباه نشه😭💔
یدونه صلوات میفرستی به نیت رسیدن به خواسته قلبیم🤲🏼
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کسی نیست که رو بابات تاثیر گذار باشه . انشالله که همون دانشگاهی که میخوای قبول بشی . نماز شب و نماز جعفر طیار هم خیلی جواب میده
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
شهر خودتون برو دانشگاه بخدا بابات حق داره تو این زمونه دختر تنها بیاد تهران درس بخونه تا پدر مادر نش ...
دختر تنها بره جایی درس بخونه اسمون به زمین میاد؟ شهر خودم اون چیزی که من میخوامو نداره من دنبال یه زندگی مستقل و پیشرفت کردنم نه دختر خونگی و سر به زیر بودن، من دنبال اینم خودم برا زندگیم تصمیم بگیرم نه اینکه زوری شوهر کنمو ازین خونه برم.
اونقدری که خانوادم به من آسیب زده جامعه و ادماش نمیزدن.
چرا همیشه امثال شما جای دلگرمی و دعا فقط دنبال قانع کردن و حق به والدین دادنین؟
یدونه صلوات میفرستی به نیت رسیدن به خواسته قلبیم🤲🏼