2777
2789
عنوان

دوس دارم شوهرم خونه نیاد

392 بازدید | 26 پست

ریخت وقیافه خوبی که نداره اخلاق نداره بی پول هم هست خیانت هم میکنه با خراب تر از خودش ،منم که شرایط ندارم طلاق بگیرم چون ننه بابام ازوقتی من شوهر دادن دیگه من گردن نمیگیرن نهایت یه روز با عنوان مهمون قبولم کنن طلاق بگیرم برم اونجا پدرم درعرض یک هفته دقم میده با سرکوفت ها سخت گیریاش ،با این اوصاف کاش شوهرم خونه نیاد من باپسرام زندگی کنم باورکنین وقتی نیست آرامش عجیبی دارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه نه قیافه داره نه اخلاق نه پول شما چرا از اول بهش جواب مثبت دادی ؟

زندگی مثل هندونس تا چاقو نزنی تو دلش نمیفهمی چخبره چه منطقیه دارین سریع این حرفو میزنید یسریا از قبل خودشونو خوب جلوه. میدن یهو عوض میشن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
واجب نیستبرگردی یه جا بگیر یه اتاق روز عا برو سرکار شب ها برو اونجا بخوای تو بهزیستی هم بری برای تو ...

توفکر میکنی پدر وبرادرام این اجازه روبه من میدن ؟مخصوصا پدرم ،وگرنه منکه ازخدام نه خونه پدرم باشم نه شوهرم