2777
2789
منم با اثر انگشتم گوشی شوهرم باز میشه،برای استفاده از همراه بانک خیلی خوبه🤣🤣🤣

این روش عالیه

همیشگی هم هست😂

آقایون خاله زنک🎀 و باردار🫄سایت نه توی تاپیک های من شرکت کنن نه ریپلای کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم گوشیشو بهم نمیداد و رمزشو‌نمیدونستم تا اینکه یه روز وقتی گوشیش مونده بود سیم کارتشو درآوردم انداختم رو گوشیه خودم،اول ایرانسل من باهاش نصب کردم تو تاریچه تماس هاشو میتونی چک کنی،بعدم تلگرام و نصب کردم  و دوباره سیم کارتم انداختم تو گوشی خودش ،و خیانتش رو فهمیدم ببین تاپیک آخرمو🙂فقط بهت توصیه میکنم اگه قدرتشو داره که چیزی دیدی بتونی جدا بشی اینکارو کن درغیر این صورت نه

عزیزم گوشی شپهر منم اثر انگشت گذاشته بود  یه روز وقتی خواب بود رفتم بغلش مثلا خوابیدم با انگشتاش و دستش بازی میکردم یهو یواشکی انگشتشو گذاشتم رو حسگر گوشی و باز شد بعد ب بهانه دستشویی از کنارش رفتم بیرون اتاق  اونجا راحت گوشیو چک کردم

سخته ولی حقیقته .‌..مطمن باش اگ رمزشو داشته باشی و بفهمی توش چخبره دیگه اون ادم سابق نمیشی

والا ما ک رمزشو میدونستیم اینیم خدا ب داد تو برسه ک رمزشم نمیدونی خواهر

من فاز اونایی که متاهلن و گوشی رو یه چیز شخصی میدونن و رمزگوشی هم نمیگن واااقعا متوجه نمیشم...!!!حال ...

اره دقیقا شوهر منم رو گوشیش رمز داشت همش میگفت گوشی شخصی وخوشم نمیاد کسی بره سر گوشیم اخر هم معلوم شد ریگی به کفششه که رو گوشیش رمز گذاشته البته امیدوارم شوهر اسی این جوری نباشه