2777
2789
ممنونم شاید به خاطر کنجکاویم رو گوشی خودم امتحان کنم

سامسونگ فرق میکنه خدا منو ببخشه من نباید بهش می گفتم اگه بره چیزی ببینه رابطشون خراب بشه مرده چیزای شخصی بده داشته باشه اومد خصوصی گفت چجوری خاموشش کنم، رمز داره اونم گفتم .توبهش بگو الکی میگه نکن از این حرفا یه چیزی بگو نورپرداز خواهش میکنم بارندگی بازی میشه یه موقع

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فاز اونایی که متاهلن و گوشی رو یه چیز شخصی میدونن و رمزگوشی هم نمیگن واااقعا متوجه نمیشم...!!!حال ...

عقدبودیم شوهرم گوشیمو گرفت گفت رمزه چندبوددد؟؟منم بهش گفتم جاریم که عاشقانه هم ازدواج کرده بودن باحالت مسخره طوری گفت این دیگه چ رمز گذاشتنیه گفتم عزیزم رمز وبرابقیه گذاشتیم مارمز گوشی همدیگه رومیدونیم

اون گفت ولی مابعد۱۲ سال رمز همدبگه رونمیدونیم گوشی یه چیز شخصیه 

وچندمدت بعد سره همین خیانت وپنهان کاری توی گوشی طلاق گرفتن

سامسونگ فرق میکنه خدا منو ببخشه من نباید بهش می گفتم اگه بره چیزی ببینه رابطشون خراب بشه مرده چیزای ...

گفتم روی گوشیم خودم میخام امتحان کنم وگرنه گوشی ها شوهرم جفتش بازه چیزی پنهان نداره جز پیامکای بانکش😅

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
گفتم روی گوشیم خودم میخام امتحان کنم وگرنه گوشی ها شوهرم جفتش بازه چیزی پنهان نداره جز پیامکای بانکش ...

من دارم کسی که تایپکو زده رو  میگم اشتباه کردم بهش گفتم تورو خدا شما منصرفش کن از این کار ممکنه ورقه زندیگیش برگرده چیزی توگوشیش اگه بود ودید عذاب وجدان گرفتم

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.

اسی شاید خیانت نمیکنه مشکلش چیز دیگیههمسر من روی پیامک های بانک و موجودیش حساسه

شوهر منم رو پیامای دوستاش حساسه

چرت وپرت میگن بدش میاد من بخونم

همیشه بحث خیانت نیس 

بعضی اوقات از چیزای دیگس

اسی من طمع خیانت با پوست و گوشتم حس کردم و میکنم من راه رفتن نداشتم به روش نیاوردم اگ چیزی دیدی حتما اینو بسنج که موندنی یا رفتنی اگ خاستی بمونی اصلا به روش نیاز چون ترک نمیکنن فقط روشن باهات باز میشه ولی اگ رفتنی صبرکن مدرک خوب جمع کن حداقل حقتو بگیری

راستی اینو بگم اگ کلا اهل طلاق نیستی بیخیال گوشیش شو مردی که رمز گوشیشو به زنش نگه صد در هزار کاری داره می‌کنه 

من یک بار همون اوایل که همش گوشیشو چک میکردم یادمه یک شب خواب بود منم گوشیش زدم رو انگشتش باز شد بدون هیچ دردسر فقط شبی که دیر بخابع و خسته باشه که متوجه نشه امکان پذیر 

من دارم کسی که تایپکو زده رو میگم اشتباه کردم بهش گفتم تورو خدا شما منصرفش کن از این کار ممکنه ورقه ...

خودتو ناراحت نکن برادر من اگه چیزیم باشه استاتر الان نفهمه بعدا حتما میفهمه ماه هیچ وقت پشت ابر نمیمونه

شوهر منم رو پیامای دوستاش حساسهچرت وپرت میگن بدش میاد من بخونمهمیشه بحث خیانت نیس بعضی اوقات از چیزا ...

دقیقا اینم دوستاش چرت و پرت زیاد میگن

راستش من خودم اعصابم نمیکشه گوشیشو نگاه کنم چند شب پیش یکی پیام داده بود بهش از طرز پیام فک کردم زنه با گوشی خودم زنگ زدم دیدم مرد بود به شوهرم گفتم گفت حالا یکیم مثل آدم چت کرده تو مشکوک شدی بهش

بزار یه ایده ناب بهت بگم

اگه گوشی شوهرت سامسونگ یا شیائومی هستش

و اگه تو خونتون عکس عروسیتون هست رو یه شاسی بزرگ

میتونی دوربین گوشیو بگیری سمت صورت شوهرت توی عکس

و از طریق شناسایی چهره گوشی باز میشه و تمام😁

اگه شبا هم خوابش عمیقه میتونی آروم با انگشتش باز کنی گوشی رو