2777
2789
الان هم خیانت میکنه

اره ولی هاشا میکنه 

میگه با کسی نیستم منم میگم این جمله های عاشقانه رو برا ننه میزاری یقین قبلا خیانت کرده بود علنی به خاطر لجبازی بامن ولی بعد یه مدت پشیمون شد وقسم خورد که دیگه از این کارا نمیکنه ولی دوباره شروع کرده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب چیکار کردی

دوهفته با یه زن چت کرده بود  از پیاماشون اسکرین گرفتم نگهداشتم  بعد بهش نشون دادم گفتم میری طلاقمو میدی بچه هاتم مال خودت من نمیخوام 

گفت غلط کردم نفهمیدم  من خیلی دوست دارم یه تارموی گندیدتو ب اون زن ه.رزه نمیدم و.. نرو جبران میکنم

موندم ولی یکسال تمام کوبیدم سرش ک خیانتکاری و.... 

اونقدر گیر دادم شب و روزشو سیاه کردم  حالم خیلی بد بود یکسال فقط روز و شبم شده بود دعوا و جر و بحث باهاش 

یه روز خوب بودم یه روز بد

تا اینکه یه روز اومد خونه  باهاش دعوا کردم ک خیانتکاری و فلانی و.... 

گریه کرد  رفت قرآن اورد قسم خورد ک دیگه تکرار نمیکن

آره دخترم بزرگهقبلنم همین مدلی بودم

وقتی مادر میشی سنسورات هزار برابر قوی تر میشن😀 

خودمم همینطوری هسم 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

گوشی رو خاموش کن و دکمه‌های پاور و ولوم بالا را همزمان نگه‌دار تا وارد حالت ریکاوری بشی.بعد گزینه "W ...

یعنی گوش قفل شده به این راحتی باز میشه؟

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
الان رفته با اونی که بهت خیانت کرده ازدواج کرده

ن بابا طرف شوهر داشت با یه بچه، با دوست صمیمیم ریخته بود روی هم🫠

متاسفانه همسر سابق من مریض بود یکی یکی ب دوستام پیام میداد و درخاست دوستی