2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم امتحانمم که نخوندم 🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 189 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@mwmwm @ایزول @دوتاگلپسر

تنها خوبی زندگیم این بود هیچ وقت حرف و مسخره ها، تیکه ها هیچکس برام مهم نبوده حتی شوهرم 

چون من خودمو دوست دارم برای خودم زندگی میکنم 

هر آدمی داستان خودشو داره و مسول زندگی خودشه 

حتی پدر و مادر یا شوهر نقش های ثانویه زندگی هستن 

نقش اول این داستان خودتی 

تنها خوبی زندگیم این بود هیچ وقت حرف و مسخره ها، تیکه ها هیچکس برام مهم نبوده حتی شوهرم چون من خودمو ...

بیخیال.. یکی باید منو دوست داشته یاشه

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

حق داری ناراحت بشی گریه کن سبک بشی خالی کنی خودتو 

نمیدونم تو اون جمع کیا بودن همه خانوادت بودن یا غریبه هم بینشون بود 

من ۲۴سالم بود مامانم با زن برادرم تو هال نشسته بودن و سبزی پاک میکردن ک مامانم ب زن برادرم گفت ی سگی هم نیست اینو بگیره من تو اتاق بودم وشنیدم فک کردن خوابم درصورتی ک بیدار بودم بعد ک مامانم گفتم با من بودی گفت ن انکار کرد ولی مشخص بود من همه حرفاشونو شنیده بودم اون شب کلی گریه کردم جیغ زدم ولی دلی ک شکست شکست ظرف نیست ک بندازی دور 

۱۱سال میگذره از این قضیه و من بخشیدم ولی فراموش نکردم 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

حق داری ناراحت بشی گریه کن سبک بشی خالی کنی خودتو نمیدونم تو اون جمع کیا بودن همه خانوادت بودن یا غر ...

باشه.. اگه با گریه کردن حل میشد من تاپیک نمیزدم اینجا بیخیاا

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌