2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم امتحانمم که نخوندم 🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 189 پست
نه من نه صورتم جوش داره نه چیزی فقط اخلاق بدی دارم همین، اونم مثلا یه مدل مو جدید میزنم تومدرسه همش ...

تو سن حساسی هستی منم تو این سن اخلاقم فرق داشت در میای از این حالت

فقط قدر این روزا رو بدون

دوست دارم برگردم به اول نوجوونی حاضرم هزارتا حرف بشنوم ولی برگردم به این دوران

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درکت می کنم عزیزم 

ادما بعضی وقتا توجه نمی کنن حرفاشون چقدر تاثیر داره رو بقیه 

می دونم برات بی اهمیت نیست ولی اگه فکر می کنی گریه حالت رو خوب میکنه گریه کن 

اگه فکر می کنی اهنگ حالت رو خوب میکنه اهنگ بگوش

هر کاری که فکر می کنی از این افکار نجاتت میده رو انجام بده فقط از درون خودت رو نخور 

اینکه بیوفتی به جون خودت که اره من زشتم من فلانم هیچ تغییری جز داغون شدن روحت ایجاد نمیکنه

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

تو سن حساسی هستی منم تو این سن اخلاقم فرق داشت در میای از این حالتفقط قدر این روزا رو بدوندوست دارم ...

یعنی چی اخلاق شما فرق داشت؟؟

کنکه باورنمیکنم چون من غیرطبیعیم و هیچکس رفتارش عین من نیستش لطفا تمومش کنین میگید که دوران بلوغ و این حرفاست چون من غیرعادیم

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

اونا دوستت دارن که داشتن در مورد این موضوع حرف میزدن چون نگرانتن و بهت توجه دارناین یه دورانه و همیش ...

اگه دوسم داشت مامانم ناشکری نمیکرد یا بابام اینجوری نمیگفت که میام سیلی میخوابونم تو گوشِت

درکت می کنم عزیزم ادما بعضی وقتا توجه نمی کنن حرفاشون چقدر تاثیر داره رو بقیه می دونم برات بی اهمیت ...

بیخیال هیچی مهم نیست اصلا من مهم نیستم من غیرعادیه رفتارم