2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 184029 بازدید | 851 پست
عزیزم این طرف اصلا نمیخواد تو رو کاملا واضح ...فقط واسه سرگرمی با تو قشنگ داره میگه هر کی یه روز شوه ...

نمیخوام خواستگاره رو اصلا دلمم گرفته از حرکتی که کرد 

بعدم ازیه چیزیش کلا میترسم اونم اخلاق تندشه من بخاطر علاقم فقط باهاش مونده بودم وگرنه هیچکس تااین حد تحمل نمیکرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیخوام خواستگاره رو اصلا دلمم گرفته از حرکتی که کرد بعدم ازیه چیزیش کلا میترسم اونم اخلاق تندشه من ...

پس کلا فعلا تنها باش به زندگی خودت برس به موقع بختت خودش میاد سراغت عجله نکن عزیزم این هم باهاش همین که گفتم انجام بده به خودت هم ثابت میشه دوست داشتنش واقعی یا الکی جلو ضرر از هرجا بگیری ....

نمیخوام خواستگاره رو اصلا دلمم گرفته از حرکتی که کرد بعدم ازیه چیزیش کلا میترسم اونم اخلاق تندشه من ...

اگه تنده بعد ازدواج ۲ دستی میزنی کلت .کم‌کم فراموشش کنی بهتره مگه چندسالته میخای بعد ازدواج پیرشی

عشق زبان و ورزش و خانواده  
والا بهم گفت خیلی دوستت دارم آیندمم باتومیبینم ولی الان چون پول ندارم روم نمیشه حرفشم بزنم با جیب خا ...

خوشحال باش ک زود متوجه شدی 

یه چیزی بهت بگم ،کسی ک تورو بخاد هر جوری هست نمیذاره مال کس دیگه ای بشی 

نه اینکه خیلی راحت با قضیه خواستگار کنار بیاد

این مرد برای زندگی مناسب نیست

ازش دور شو و بیشتر از این عمر و جوونیتو صرفش نکن

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊