2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 184030 بازدید | 851 پست
عزیزم مردا برای رابطه شده ده سال هم زیرنظر میگرن خانم رو یه شهر دیگه که سهله هم میومد رابطه شو انجام ...

💔🥲

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

برو خداراشکر کن که کات کردینا نیومد بگیرتت فک کردی خوبع با کسی که بودی ازذواج کنی..مثل خر پشیمون میشی مثلل خر..منو ببین من الان زیر بار کتکم حرفی بزنم تهدیدم میکنه ب خونوادت میگم ابرودا میبرم..خونوده نفهمش بهم تیکه میپرونن...حسرت و آرزوی بدی ب دلم همش میگم کاش من پشت کوه بودم و ندبده ازدواج میکردم..اینطوری عزت نفس داری.واست حریم قائل..ولی من نه .نه حرمتی هیچی حرفیم بزنم کتک داد شکستن.....ناراحت نباش بخدا خیلی خدا هواتا داشته..

اللهمالعجل الولیک الفرج

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

💔🥲

عزیزززم😘غصه نخور🫂

اول خودتو دوست داشته باش همه چیز درست میشه

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
عزیزززم😘غصه نخور🫂اول خودتو دوست داشته باش همه چیز درست میشه

مرسی قربونت بشم آبجی ❤️ 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

به نظرم ازدواج کن اگه گزینه ی خوبیه 

خیلی بی خیال هست اگه میخواستت جدی تر حرف میزد 

از صدای گذر آب چنان می فهمم🩷تند تر از آب روان عمر گران می گذرد🩷زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیسن🩷آن‌قدر سیر بخند که ندانی غم چیست
بهشم بگو تا زمانی که دلم گیره نمیتونم دیگری رو به حریمم راه بدم اگر ولقعا نمیخواین بیاین الان بگین چ ...

اون آدم اگه قصدش ازدواج بود خودش میومد نیاز نبود استاتر خودشو بهش یاد آوری کنه. این آدما مثل قطار شهر بازی میمونن آدمو به هیچ جا نمیرسونن فقط دور خودت میچرخونن

میگه یکسال صبرکن من به درامد ثابت برسم بعدش شرایطش پیش اومد بهت ثابت میشه که من مطمئنم ازخودم و تورو ...

بهش بگو اگه واقعا دوستم داری نمیگی یه سال دیگه زود ترمیایی

چند صفحه اول تاپیک رو خوندم

خب شغل داره مشکلی نداره میگه درامد

میتونه بیاد خواستگاری عقد کنید

هر وقت که شرایطش داشت عروسی بگیره و برین سر خونه زندگی