نزدیکه یکسالونیمه باهمیم اون اراکه من تهران زندگی میکنم
بهم قبلاگفته بود رابطمون هدفمنده و من دوستت دارم واینا اما وقتی بهش گفتم برام خواستگاراومده سمجم هست بابامم راضی شده من برم اصلا براش مهم نبود خندید گفت پس رفتنی شدی😂
...
اگ هستین شات پیامارو بذارم
من با خنده جواب پیامارو میدادم خودمو ازتکاپو ننداختم ولی خیلی گریه کردم بعدش که چرا براش مهم نیستم مگه نمیگفت دوسم داره؟؟؟
عزیزم مردا برای رابطه شده ده سال هم زیرنظر میگرن خانم رو یه شهر دیگه که سهله هم میومد رابطه شو انجام ...
💔🥲
تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ، مرگــ پایان میدهد یکـ روز این کابوس را 🙃 بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا شرف دارد ! لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب مینویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
برو خداراشکر کن که کات کردینا نیومد بگیرتت فک کردی خوبع با کسی که بودی ازذواج کنی..مثل خر پشیمون میشی مثلل خر..منو ببین من الان زیر بار کتکم حرفی بزنم تهدیدم میکنه ب خونوادت میگم ابرودا میبرم..خونوده نفهمش بهم تیکه میپرونن...حسرت و آرزوی بدی ب دلم همش میگم کاش من پشت کوه بودم و ندبده ازدواج میکردم..اینطوری عزت نفس داری.واست حریم قائل..ولی من نه .نه حرمتی هیچی حرفیم بزنم کتک داد شکستن.....ناراحت نباش بخدا خیلی خدا هواتا داشته..
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
عزیزززم😘غصه نخور🫂اول خودتو دوست داشته باش همه چیز درست میشه
مرسی قربونت بشم آبجی ❤️
تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ، مرگــ پایان میدهد یکـ روز این کابوس را 🙃 بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا شرف دارد ! لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب مینویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
بهشم بگو تا زمانی که دلم گیره نمیتونم دیگری رو به حریمم راه بدم اگر ولقعا نمیخواین بیاین الان بگین چ ...
اون آدم اگه قصدش ازدواج بود خودش میومد نیاز نبود استاتر خودشو بهش یاد آوری کنه. این آدما مثل قطار شهر بازی میمونن آدمو به هیچ جا نمیرسونن فقط دور خودت میچرخونن