2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 126438 بازدید | 1338 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

غبطه‌ اونایی که دانشگاه می‌رن و درس می خونن‌ خوش به حالشون‌ با تموم وجودم حسرتشون‌ می خورم منم آزاد قبول شدم 

اما عربی رو افتادم چند بار ام امتحان دادم 

چه فایده حسرت شده دانشگاه همه اش مگم خوش به حال اونایی که دانشجو‌ ان‌

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

دوست صمیمیم

دختر خوبیه

ولی میدونین چیه؟

من همه اینارو میریزم تو خودم و به روی کسی نمیارم و باهاش دوستم و چون میدونم کسی باور نمیکمه به کسی نمیگم ولی اینجا میگم که

دوستم هرچی داره بخاطر منه 

بیشتر نمره هاش و مقام هایی که اورده تو همه پروژه ها کسی که همش زحمت میکشید ایده های خفن پیدا میکرد و اینا من بودم یه بار معلممون برگشت به دوستم گفت واقعا حیلی ایدت عالی بود من تو این همه سال تدریس تاحالا همچین چیزی ندیده بودم

منم همین شکلی فقط نگاه میکردم و میریختم تو خودم

همه زحمتارو من گشیده بودم اون چیزی که درست کرده بودیم همشو من ایده دادم بودم واقعا عادلانه نیست

هنه زحمتارو من میکشم معلما اونو تشویق میکنن

به بانو مریم میرزاخانی

روحشون شاد 

غبطه میخورم البته 

حسادت نمیشه گفت 

به کسی دیگه حسادت نمیکنم کلا از هر نظر 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بلاگره؟

نه عزیزم نویسنده‌س..

ولی هرازگاهی از روزمرگی هاش هم میذاره...

تو ایرانم نیست مهاجرت کرده انگلستان.. از طریق شغل شوهرش

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

حسادت مثل عطسه کردن خیلی طبیعیه ولی این روزها بخاطر شبکه های اجتماعی و دروغ فروشی خیلی بیشتر شده.مثلا همه کسایی که من بهشون حسودیم میشه چون  تو اینستا دیدم چیزایی دارن که خودم نداشتم.

اگر ندیده بودم این حس هم نبود.

خلاصه اینکار مثل بنزین ریختن رو آتیشه.بخاطر خودتونم شده اینستا رو حذف کنید.

مرجان و میگی؟

ارهههههه😂😂😂😂😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

سلام 

خواستم بگم به اونایی که بی دردسر بچه دار میشن چون خودم هشت ساله منتظرم ولی دیدم اونایی که بچه دار شدن و پشیمونن میگم هرچی خودت صلاح میدونی خدا

ولی حسرت اونایی رو میخورم که حاضر جوابن خخخ  آخه من شخصیت آرومی دارم اهل بحث و حاشیه نیستم این خوبه ولی تو گفت و گو گاهی کم میارم 

همیشه هم دلم میخواست اینقدر پولدار بودم اراده میکردم هرکی به پول نیاز داشت کمکش میکردم به آدمهای پولدار دست به خیر حسودیم میشه

سخت ترین نبردهایی که تو زندگیت داری، نبردهایی هستن که بین ذهنت که حقیقت رو می دونه و قلبت که حاضر به پذیرشش نیست میچرخه... محمود درویش

به هیچکس

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

به زنهایی که زنانگی خودشون رو حفظ می‌کنن و زیاد توی همه مسائل سرک نمی‌کشن در واقع منظورم زن‌هایی هستش که توی عرف امروز بهشون میگن زن‌های خنگ

اما بنظرم آرامش دارن

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
اره زمان همه چیزو از یادادم میبره باهمسرمم خیلی چالش دارم اما خب ازون جهنمم نجات پیداکردم

بازم شکر امیدوارم همیشه خوش باشی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت