2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 126217 بازدید | 1330 پست
یه دختر که ۵ ساله فالوش دارم..به طرز عجیبی به زندگیش حسرت و غبطه میخورم..دقیقا همه اون چیزایی که من ...

بهت توصیه میکنم انفالو کن 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به همه اونا خانم هایی که صبح تا شب بیکار ول میچرخن و فک میکنن تنها وظیفه شون توو زندگی تولید مثله، فک میکنن شوهر کردن دیگه ته خوشبختی رو دیدن، هیچ هدفی برای آینده ندارن که بخوان بابتش تلاش کنن و تنها به فکر رنگ مو و لباس و... شون هستن 

هرچند این رو به هرکی میگم، میگه هر کسی به اندازه خودش دغدغه و مشکلات داره 

به دخترایی ک زود ازدواج کردن و درس نخوندنچون همش باید استرس درسو بکشم یا درس بخونم🤦‍♀️

منم همینطور 

همش به مامانم میگم منو باید 17 سالگی شوهر میدادی تا الان بزرگترین دغدغه م این باشه که فردا لباس چه رنگی رو با چی ست کنم

به همه اونا خانم هایی که صبح تا شب بیکار ول میچرخن و فک میکنن تنها وظیفه شون توو زندگی تولید مثله، ف ...

دمتگرم

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

به یه نفر از اطرافیانم که هر چی من از خدا خواستم هر چی که از فکرم گذشت و فانتزیم بود اون یه جا داره در واقع اون آرزوهای منو داره زندگی می‌کنه و منم بیشتر حسرت میخورم تا حسادت چون نای حسادت کردنو ندارم حسرت کشیدن برام راحت تره ...

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
یه دختر که ۵ ساله فالوش دارم..به طرز عجیبی به زندگیش حسرت و غبطه میخورم..دقیقا همه اون چیزایی که من ...

اینستا ظاهر الکی غلو شده زندگی آدما است 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خدا رحمتشون کنه

عزیز دلی خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
به هر آدمی که توی کشور مورد علاقم هست حتی فقیرهاشون ‌، بی پول هاشون ‌ آرزومه اونحا بودم ولی فقیر بود ...

😐😐😐😐😐😐😐😐

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

معمولا آدم حسودی نیستم اما ب خانم های شاغل غبطه میخورم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...