2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 125730 بازدید | 1310 پست

من به دخترای همشهری خودم حسادت میکنم که با همشهری خودشون ازدواج کردن و همونجا توی شهر خودمون پیش پدر و مادر و خانواده موندن.نه مثل من شوهرم همشهریم نباشه و اصلا واسش مهم نباشه که من از شهرم دورم.و تحملش واسم سخت شده.به همه زنانی که ازدواجاشون عاقلانه بود حسادت می کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من همش دارم به خاطر اینا احساسات واقعیم رو پنهون میکنم تا اینکه خوب به نظر برسم دعوای تهدیدم نکن . و ...

چندسالته 

شاید مال بلوغه طبیعیه دخترا یجوری میشن تویه دورانی

راحت باش سخت نگیر بعداکه مث من شوهرکنی انوقت قدرخانوادتو میدونی اون راحتی که اونجاداشتی هیچ جای دنیانداری گرچه من شرایطم خونه پدرم خوب نبودامابااین وجود میگم هیچ جاخونه پدرنمیشه ازلحاظ راحتی وخودت بودن

به زن داداشام و داداشام  پدر مادرم هر چی دارنو میدن به داداشام زناشون لذت میبرن خونه ماشین میدن به ما که میرسن با یه کمک خرجی گولمون میزنن چیزای خوب واسه پسرا و عروسا پول گدایی واسه ماهاس یعنی این روزا انقدر از لحاظ مالی در مضیقه م که میگم پدر مادرمو حلال نمیکنم اگه کوچکترین حقی به گردنشون دارم حق مارو هم بدن بزنیم به زخم زندگیمون درست حسابی که شوهرمون ندادن هرچی داشتنو جمع کردن که عروساشونو بیارن لذت ببرن ما دخترارو نه سهمی دادن نه جای خوبی شوهر دادن 

من آدمیم نمیتونم برم بگم مامان بیا باهات حرف دارم یا اینکه ناراحتم ‌ نمیتونم احساساتمو بیان کنم . او ...

عزیزم ببین پدر و مادر ما مثل ما نیستن خیلی از روابط عاطفی رو بلد نیستن .یبار امتحان کن ببین چجوریه 

حس میکنم خانوادت دوست دارن ولی خب فکر میکنن تو مشکلی نداری .برای همین تو اولین قدم رو بردار 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من حسودتر از این حرفام حق من بیشتر از اون ادماس

خب اینطوری کی داره اذیت میشه؟

اونی که وضعش خوبه خوب هم باقی میمونه و تغییری نمیکنه 

هر آدمی لایق بهترین هاست همونطوری که شما لایق بهترینایی کسایی هم که بهشون حس تنفر داری لایق بهترین چیزان 

با حس تنفر اونی که حرص میخوره ، اذیت میشه ، از کار و زندگیش عقب میوفته شمایی وگرنه بقیه روز به روز پیشرفت میکنن 

تلاش خودت باعث میشه به چیزایی که دوست داری برسی نه تنفر

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
عزیزم🥲بله خیلیا اینو میگنولی واقعا سختهمنم کل زندگیمو فدای درس کردم الان نه مویی مونده نه معده ای ن ...

انشاالله که به هدفت برسی عزیزم 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

ب اونایی ک بابا دارن 

چون هر وقت کم آوردن میتونن ب یکی زنگ بزنن):

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

چندسالته شاید مال بلوغه طبیعیه دخترا یجوری میشن تویه دورانیراحت باش سخت نگیر بعداکه مث من شوهرکنی ان ...

مامانم یه آدم سرده کاملا سرد اصلا اهمیت نمیده . بابام که هیچی اصن خودم راحت نیستم برم با بابام صحبت کنم . ولی مامانم توی همه چیز محدوده کرده انگار من بازیچه اینم انگار متولد شدم توسط این کنترل بشم هر چی میگه انجام بدم . حالا که میبینم من دو رو دارم . یه رو که خانوادم هیچوقت ندیدنش . فقط دارم پیششون تظاهر میکنم . 

به یه پولدار

منم دوس دارم پولدار باشم انقدر که پول خورد تو جیبم میلیون باشه

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک