2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 129374 بازدید | 1357 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم حسادته یا ن ولی ب ۲تا از دوستام حسادت می کنم یکی همکلاسی دوران دبیرستانم بود ب محض اینکه لیس ...

یا بختتو بستن 

یا اسمت در دسته ی حادثه ساز " یا همون حادثه آفرین " قرار داره : اسمت ( اسمِ مستعارِ شخص و اسمِ مستعارِ مادرش ) : کسانی که اسمشون در دسته ( گروه ) حادثه ساز قرار داره معمولا در یکی از این حوزه ها شکست میخورن : ازدواج یا سلامتی یا اشتغال ( یا هر دو ؛ یا هر سه ) و غیر ممکنه در یکی از این حوزه ها شکست نخورن ( یا هر دو ؛ یا هر سه ) 

دسته ی حادثه ساز ؛ طبقه ی عالی ( مهسا امینی ) ( پسر خالم ) 

دسته ی حادثه ساز ؛ طبقه ی معمولی 

دسته ی حادثه ساز ؛ طبقه ی متضرر 

فرقی نمیکنه 

یا هر دو 

من میتونم به راحتی بهت بگم اسمت در دسته ی حادثه آفرین ( 

طبقه اش فرقی نمیکنه ) قرار داره یا نه و بعد اگه اسمت در دسته ی حادثه آفرین بود چنتا اسم در دسته های برتر بهت پیشنهاد بدم ( دسته های برتر اینان :  دسته ی اشرافی طبقه ی عالی ( بابایِ عشق سابقم ) ؛؛؛ دسته ی اشرافی طبقه ی معمولی ( محمد رضا گلزار ، کریستانو رونالدو ، ایلان ماسک  ) ؛؛؛ دسته ی کم در آمد طبقه ی عالی ؛؛؛ دسته ی عرفانی طبقه ی عالی ( البته خود من این دسته رو دوست ندارم : مداح حاج محمود کریمی ، شهید محسن حججی ؛ امام حسین ( ع ) ، حضرت علی اصغر ( ع ) ، اکثر شهدا و اکثر علمای تراز اول اسمسون در این دسته است ) 

یا اینکه هیچکدومش نیست و فقط با چله های بخت گشا بختت باز میشه 

یا بختتو بستن یا اسمت در دسته ی حادثه ساز " یا همون حادثه آفرین " قرار داره : اسمت ( اسمِ مستعارِ شخ ...

عزیزم اسمم تو طبقه اشرافی متضرر خوش قدم 

یعنی خودم ب خوش قدم بودن خودم ایمان کامل دارم فقط کافیه با ی نفر یکی دو سالی رفاقت کنم طوری پیشرفت میکنه ک تو خواب هم نمیدیده نمونه ش دوستم وقتی ۳سالش بود تشنج میکنه و مهرهای کمرش جابه جا میشن از اون موقع میمونه همینطوری تا ۱۷سالگی ک با من هم کلاس میشه بعد پول عملش جور میشه ومیره تهران عمل میکنه دکترا بهش گفته بود چون مدت زیادی ب این شکل موندی ممکنه برا بارداری یا ازدواجت ب مشکل بربخوری ک نخورد خداروشکر و ۳تا بچه داره چ شوهری خدا نصیبش کرد ماشاالله 

کلا با هرکسی دوست شدم و رفاقت کردم خیلی پیشرفت میکنه ک بعدها منم فراموش میکنه  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃