2777
2789
عنوان

رابطه

155 بازدید | 14 پست

برداشت شما از قصد و هدف پسره چیه؟ 

پسری ک دور از چشم دوست دخترش بره بهش خیانت کنه یعنی با دخترای دیگه هم همزمان باشه 

کلا پسره اینطوری باشه ک همزمان با چند نفره اما بین اونا انگار با یکی فاب تره

قصدش چیه؟ ازدواج میتونه باشه با اون؟ یا دوستش داره؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب خدا اینا همش توهم و ساخته ی ذهن خودته

با توام فاب نیس

همتونو واس سرگرمی خودش میخاد

تو ودیگری براش فرقی ندارین

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

من که هیچ جوره به پسر جماعت اعتماد ندارم.

فکر کن این پسر ازدواج کنه میتونه وفادار بمونه 

واقعا فیلش یاد هندوستان نمیکنه؟

این که این همه دختر تست میکنه

بعید میدونم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

آره من تجربه شو دارم

وقتی خیلی یکی فاب تره و ببشتر میخوادش و واقعا هم دوسش داره و به قول خودش تو فرق داری و اونا جاست فرندن و حتی واقعا هم قصد ازدواج داره ولی آیا تو میتونی این عادتش رو بعداز ازدواج هم تحمل کنی ؟ چون این جاست فرندا قرار نیست بعداز ازدواج جایی برن موندگارن....!

آره من تجربه شو دارموقتی خیلی یکی فاب تره و ببشتر میخوادش و واقعا هم دوسش داره و به قول خودش تو فرق ...

موضوع ک مربوط ب من نیست اما اگر پسره اینطوری باشه ک هرسری ی دختر برداره ببره خونش چ اون دختر چ همه بنظرم هدفش با همشون ی چیزه 

بعدم بگه دورامو بزنم بعد ازدواج کنم یعنی چی خب؟

هرکی هست بهش بگو این طرف رو بندازه دور

من همین کارو کردم

۴ سال هم باهاش بودم به قصد ازدواج و خانواده ها در جریان ولی خب تنوع طلب بود وقتی فهمیدم پرتش کردم دور سخت هم بودا ولی نجات پیدا کردم