2777
2789
میترسم اتفاقی افتاده باشه..خیلی میترسم از همه چی ترس دارم حتی دلم نمیخواد به رفیقش پیام بدم..من از ا ...

ولی رو بزار کنار لطفا

اگه چیزایی که میگی درست گفته باشی ،اینطوریه که نمیخوادت

ببخشید 

حیفته احساس پاک رو بریزی واسه کسی که روشو ازت برمیگردونه

بچس واقعا ....شما نباش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط یادم رفت بگم به دوستش تحت هیچ شرایطی پیام نده، اگر دوست داشتید شخصا پیام بدید انشالله بتونم کمکت ...

میتونم علت پیام ندادن رو بپرسم؟ قصدم برای پیام دادن از بین رفت ولی خب فقط میخوام دلیلش زو بدونم 

متاسفانه مردها تو این مورد ضعیفند و هر فکری میکنن، از طرفی اصلا دوست ندارند مسائل خصوصی خودشون رو با جنس مخالف با بهترین دوستشون هم شریک شن. حتی ممکنه بین اونها هم بهم بخوره البته بستگی به شناخت و خیلی چیزای دیگه داره، من چون طرف شما رو نمیشناسم نمیتونم قضاوت صحیحی داشته باشم اما پیام دادن در این شرایط  ۹۰ درصد نتیجه خوبی نداره.

متاسفانه مردها تو این مورد ضعیفند و هر فکری میکنن، از طرفی اصلا دوست ندارند مسائل خصوصی خودشون رو با ...

ممنونم بابت راهنمایی.. منصرف شدم از پیام دادن ولی دلشوره و نگرانی هام سرجاشه و نمیدونم باید چیکار کنم و تا کی منتظر باشم.. 

متاسفانه مردها تو این مورد ضعیفند و هر فکری میکنن، از طرفی اصلا دوست ندارند مسائل خصوصی خودشون رو با ...

فردا میتونم‌تماس بگیرم که بفهمم هنوز بوق نخورده قطع مبشه یا نه؟

ممکنه بلاک‌شده باشم اصلا که بوق نخورده قطع میشه..

البته خط اولش دایورت میشه..

ممنونم بابت راهنمایی.. منصرف شدم از پیام دادن ولی دلشوره و نگرانی هام سرجاشه و نمیدونم باید چیکار کن ...

توکلت به خدا باشه، کلا نگرانی تو شب از لحاظ فیزیولوژیکی بیشتره، سعی کن بخوابی، از برخوردت معلومه بطور کلی آدم منطقی هستی، من کامنت های از این نرم‌تر رو گذاشتم و کلی فحش خوردم، اما ناراحت نمیشم چون واقعا قصدم آگاه کردنه ولی گاهی ناخواسته باعث ناراحتی بقیه هم میشم.

منم‌همینو میگم..

وقتی گوشی خاموش باشه یا سیم ها کار نکنن قط میشه بوق نخورده..

شاید کاته..ب اندازه کافی پیام وزنگ زدی بسه دیگه کاری نکن..پیداش بشه همپنارو میبینه و می‌فهمه نگرانش بودی...

خیلی عوضیه اگه اینجوری بیخبر کات کنه

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤

دهه ۸۰-۷۰ که موبایل نبود اینجوری طرف مقابل رو میپیچوندن مثلا میگفتن قلبم درد میکنه یه مدتیه

بعد دیگه جواب تلفن نمیدادن کلا یهو 😂😂😂 ولی الان اصلااا اینطوری نیست حق داری نگران بشی

تا فردا مهلت بده دیدی خبری نشد از دوستش بپرس 

توکلت به خدا باشه، کلا نگرانی تو شب از لحاظ فیزیولوژیکی بیشتره، سعی کن بخوابی، از برخوردت معلومه بطو ...

نه جدی اون اوایل پیام هارو با گریه میخوندم و جواب میدادم‌و دلم پر بود الان از شدت دلشوره یه جورایی سر شدم و شاید منطقی تر وگرنه من هم قصد توهین نداشتم..