2777
2789

عزیزم والا من همسرم همچین کاری کنه که ۱۷ ساله دارم باهاش زندگی میکنم پیگیرش نمیشم چون قطعا کسی که دوستت داشته باشه ازت خبر میگیره 

طرف می‌خواسته کات کنه یا تو آب نمک بزارتت به قول معروف که بعدا بیاد بهانه تراشی کنه اینجوری داره رفتار می‌کنه باهات 

چرا اینقدر خودتو کم ارزش می‌کنی اخه؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فردا میتونم‌تماس بگیرم که بفهمم هنوز بوق نخورده قطع مبشه یا نه؟ممکنه بلاک‌شده باشم اصلا که بوق نخورد ...

عزیزم شما که انقدر نگرانی لطف کن با یه شماره دیگه بگیریش تا جواب داد اصل موضوع دستت بیاد اصلا حرف نزن و قطع کن یادت باشه ها خودت و خرد نکنی حرف بزنی و مثلا بخوای گله کنی . اینجوری از نگرانی هم در میای به جواب سوالت هم میرسی فقط بیا نتیجه رو اینجا بگو

نه جدی اون اوایل پیام هارو با گریه میخوندم و جواب میدادم‌و دلم پر بود الان از شدت دلشوره یه جورایی س ...

دختر خوبی باش نه پیام بده نه نگران باش، برو با خیال راحت استراحت کن، دوستان دیگه میگن سر و کله اش پیدا میشه، راست میگن، معمولا پسرا وقتی کم میارن برمیگردن چون نیاز دارند   

🥲💔

ولش کن آدمی ک بخادت حتی در حال مرگم یه پیام میده میگه حال ندارم..ب اندازه کافی پیگیر بودی..بیخیال باش تا خودش پیداش بشه..نشد بدون پیچونده..

یه چی میگن خواهرانه بهت تجربه ی زیاد خودم تو زید..

براشون برینی برات میمیرن..براشون بمیری برات میرینن.

بهتر ازین نشد بگم 😁😁😁😂😂

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤
جتما میام میگم..مرسی ممنونم ازت..

فقط الان زنگ نزنیا چون می‌فهمه شمایی با یه شماره دیگه. دلت و آروم کن و بگیر بخواب اصلا هم با شماره خودت دیگه نگیرش صبح ساعتای 10  11 بهش زنگ بزن

دختر خوبی باش نه پیام بده نه نگران باش، برو با خیال راحت استراحت کن، دوستان دیگه میگن سر و کله اش پی ...

روابطمون اینجوری نبود.. مثل مادر هستم براش..همه جا پیشش بودم..اولین باری بود که سفره رو دلش رو پیش کسی باز کرده جر همون رفیقش..

چنین آدمی نبود و نیست..الانم ممکنه بگید دارم دفاع میکنم ازش نه واقعا گارد ندارم..واقع بین هستم اگه چیزی دیده بودم یا حس میکردم مطمئن باش بیخیال میشدم ولی ازش بدی ندیدم..الانم میدونم بحث حال باشه فقط نگرانم و میترسم اتفاقی افتاده باشه یا بلایی..چون اولین باره این غیبت بی سابقه

..

دختر خوبی باش نه پیام بده نه نگران باش، برو با خیال راحت استراحت کن، دوستان دیگه میگن سر و کله اش پی ...

بعدم همیشه بخاطر کارش مجبور بود گوشیش رو حواب بده ولی الان اون هم..یعنی کارش هم تعطیل..یعنی پیچوندن نیست به احتمال زیاد 

توروخدا ول کن.اون یه پسر غریبه است که الان احتمال غریب به یقین در حال عشق و حال خودشه...واسه مرد زند ...

شوهرمن هر روز همچین دامو میشکنه که دلم هزار تیکه میشه از محبت هایی که بهش کردم

عشق فقط پدر ومادره هر کی غیر این فک میکنه اون یه احمقه