2777
2789
عنوان

ازدواج آری یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 57 پست

شاید چون یکبار شکست خوردی همچین حسی داری مثل عمم که بعد یک طلاق مجدد تو ۳۵ ازدواج کرد و الان خیلی خوشبخته خودش اصلا دوست نداشت داداشش زورش کرد

بستگی به شرایط خواستگار داره اگر مورد واقعا خوبی باشه ازدواج باعث آرامش میشه به نظرم

پیراپزشک🤍💉🩺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم الان اینطوری میگی ۳۰رو که رد کنی پشیمون میشی الانم میتونی ازدواج نکنی تا زمانی که امادگیشو پید ...

اکثرا اینو میگن خواستم ازینجا هم تجربه های بیشتری بگیرم سبک سنگین کنم

حالا خوشحالت هم نداره پوست ما کنده شده🥲ولی باز راضیم به سختی ش

میدونی ارزومه اون سختی... سخته بیکاری

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
ازدواجی که باعث رشد و یک همراه کنارت باشه عالیهبشرطی که درست باشه و باعث پیشرفت بشه در کنار دارایی ه ...

درایی انچنانی ندارم در کل هر چی هست البته شکر

ماشین رو هم خانواده برام خریده

اکثرا اینو میگن خواستم ازینجا هم تجربه های بیشتری بگیرم سبک سنگین کنم

بنطرم فعلا سنی نداری 

از زندگیت لدت ببر 

منم همسن خودتم ، تو دوران عقدم 

گاهی میگم زود بود برام ازدواج،  ولی خب بعدش که فکر مسکنم میبینم عاقلانه بود 

بستگی به خودت داره

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

از فکر ازدواج کردن یا نکردن میرفتم بیرون همینطور مسیرم رو اوامه میدادم تا زملنی که یه نفر در مسیرم قرار بگیره که باعث پیشرفتتم بشه منظورم نون خور اضافی تو نباشه و معیار هایی که تو ذهنت هست رو تا حدودی داشته باشه

حالا خوشحالت هم نداره پوست ما کنده شده🥲ولی باز راضیم به سختی ش

نه فکر نمیکردم تا وقتی موقعیت خوبی پیش بیاد یعنی انسان باشه همینکه مستقلی عالیه

ولی یه سوال شما چجوری شغل پیدا کردی مشغول شدی یا ایده جدید به ذهنت میرسه 

از آزادیت داری لذت میبریازدواج کلی هم دردسر دارهولی خب من همیشه دوست دارم یه همدم برای پیری هام داشت ...

معلوم نیست اون پیری هام زنده باشم یا نه😬

البته ان شاءالله شما120 سال عمر کنی خودمو میگم

بعد برای پیری همدم پیدا میکنه آدم😂

عه خوشبختمشما چیکار میکنی؟

من با مامانم زندگی میکنم

تقریبا 9 ساله جدا شدم

از بچه خوشم نمیاد

ادم ازدواجی هم نیستم و از ارامشی ک الان دارم راضیم

خودمم کار میکنم میرم سفرر ازادی هم دارم

28 سالمه

پرواز کن تا آرزو ، زنجیر را باور نکن !توی لاین مژه و پرسینگ بدن و تتوی بدن  و بافت مو ب صورت حرفه ای فعالیت میکنم و کلی هنرجو دارم 😍اموزش هم میدم🙃