2777
2789
عنوان

کبره سن داشتن در مدرسه

30 بازدید | 2 پست

سلام من کلاس هشتم هستم الان ولی ۲ سال کبر سن دارم ینی بخاطر یه مشکلاتی ۲ سال عقب افتادم تجدید نشدم درسمم خیلی خوبه همیشه معدلم بالای ۱۹ بوده بخاطر یه مشکلاتی ۲ سال الان عقبم جهشی رو هم امتحان کردم اما قبول نشدم بخاطر ۳ نمره میخواستم بپرسم کسی می دونه که آیا راهی هست که من بتونم از طریقش این ۲ سال رو جبران کنم تو کلاس از همه بزرگترم و اینکه ۲ سال عقبم خیلی اذیتم می‌کنه خواهش میکنم اگه کسی می دونه راهی هست برا جبرانش بنویسه 

نمیدونم ولی امید وارم بشه 🌹❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره