2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه دقیق تر بگی؟

خیلی فکر میکنی این کارم درست بود 

این حرفم طرفو ناراحت کرد

چرا این کارو کردم

یعنی به کارا و حرفات خیلی ریزبینی و خودتو زیر ذره بین داری نسبت به خودت کمی سختگیری اکثرا خودتو سرزنش میکنی گاهیم تشویق میکنی

بنظرم کسایی که نظر میخوان درباه خودشون اینطورن و البته قلبشون پاکه

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
مغروری ولی در حین دلسوز و دل رحمی

دقیقا

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
خودتم یه دختر قشنگ و مهربون و خوش قلب🥲عزیزم من اونموقع هم ازدواج کرده بودم درواقع بعد ازدواجم پیداش ...

قربونت ایلار عزیزم😍😘 

اهااا..

پایدار 

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

حس میکنم یه خانم منطقی و پخته و با جذبه😁

منطقی که هستم ولی پخته؟🤔 نه اصلا😂

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲